Restorani za svadbe su najčešći izbor mladenaca

Pronalaženje prostora za svadbeno slavlje nije nimalo lak posao. Za pronalaženje idealne sale treba dosta toga da se ispuni: enterijer same sale, lokacija, kapacitet sale, ponuda menija itd. Na sreću, danas postoji velika ponuda prostora za proslave tako da je velika šansa da mladenci pronađu salu za svadbu po svojoj zamisli. Restorani za svadbe su danas čest izbor mladenaca, jer mnogi restorani imaju višegodišnje iskustvo u organizovanju proslava, pa se za sve detalje možete konsultovati sa njihovim menadžerima.

Rezervišite restoran za svadbu na vreme

Iako je ponuda restorana velika, imajte na umu da je velika i potražnja. Zato nemojte da odlažete razgledanje restorana, kao ni dogovore oko rezervacije termina. Posebno ukoliko ste zamislili poseban termin. Iako mnogim mladencima na prvi pogled zvuči suludo, mnogi restorani za svadbe i proslave bivaju rezervisani mesecima unapred. Zato, ukoliko ste pronašli idealan restoran, nemojte čekati previše. Em će vama biti lakše kada znate da ste rešili ovaj važan posao, em ćete moći da odaberete termin po Vašoj želji.

Hrana i piće u restoranu veoma bitna stavka

Jedna od najvećih prednosti rezervacije restorana za svadbu je to što ne morate da razmišljate o hrani i piću. Naime, provereni restorani za svadbe će se potruditi da nikada ništa ne zafali kada su u pitanju hrana i piće. Takođe, pojedini restorani za svadbe pružaju mogućnost da sami kreireate meni. Pa tako možete ubaciti jela koja su karakteristična za Vaš kraj. Ili se možete opredeliti za služenje posebnih vina i ostalog pića. Da slučajno ne biste doživeli neprijatne situacije zbog npr. manje količine hrane, obavezno se raspitajte da li su količine neograničene.

Takođe, pojedini restorani za venčanja dodatno naplaćuju određene vrste pića. Zbog toga ne bi bilo loše da se detaljno informišete koje vrste pića ulaze u cenu odabranog menija.

Broj zvanica i adekvatan prostor

Osim samog enterijera restorana, veoma je važno da vodite računa o tome da li odabrani restoran ima kapacitete da primi sve Vaše goste. Naime, nije retkost da restorani za svadbe tvrde da mogu bez problema da prime određen broj gostiju. A onda na dan svadbe doživite neprijatnost: nema dovoljno stolica, ili su stolovi previše blizu jedan drugom pa ima jako malo slobodnog prostora.

Da biste izbegli ovakvu situaciju, bilo bi poželjno da se dogovorite sa menadžerom restorana da posetite restoran u trenutku kada se organizuje svadba sa približno istim brojem gostiju. Na ovaj način ćete se uveriti da li je sve u redu. A sa druge strane, moći ćete da doživite prostor na pravi način.

Današnji restorani za svadbe najčešće imaju okrugle stolove za 10-12 gostiju. Zato, ukoliko imate nedoumice oko planiranja mesta sedenja, obavezno se konsultujte sa menadžerom restorana. On će na osnovu svog iskustva dati najbolji savet kako da rasporedite svoje goste.

Fotografisanje u sklopu restorana

Jedan od simbola svake svadbe su svakako i fotografije. Jedan od načina da Vaša svadba ostane u sećanju gostiju, pored dobre zabave i druženja, jeste da im obezbedite savršene fotografije. Uglavnom restorani za svadbe Vam mogu preporučiti proverenog fotografa koji će ovekovečiti Vaš najsrećniji dan. Takođe, mnogi restorani poseduju divno uređene vrtove u kojima se može održati građansko venčanje. A ako Vas posluži lepo vreme, baš u ovim baštama mogu nastati fotografije za pamćenje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *