BetweenUs

Top 5 stvari za kuću koje morate imati 2022. godine

Top 5 stvari za kuću koje morate imati 2022. godine

2022. godinu će obeležiti dobro poznati aparati koji su unapređeni, obavljaju više funkcija i čine naš život zdravijim uz uštedu vremena i novca. Među top 5 stvari za kuću koje morate imati nalaze se aparati za kuhinju, uređaji za čišćenje doma i aparati koji obezbeđuju zdraviju sredinu u kojoj živimo.

Kupovina kišobran kolica za bebu

Kupovina kišobran kolica za bebu

Kako trudnoća napreduje i približava se termin porođaja, tako roditelji pripremaju spisak stvari i opreme koja će im biti potrebna kada se beba rodi. Ni jedan takav spisak ne sme biti kolica za bebu. Kolica za bebu su veoma važna jer beba dosta vremena provede u njima u dugim, udobnim šetnjama i zbog toga izboru Continue reading Kupovina kišobran kolica za bebu

Kakve dečije i bebi posteljine za krevetac odabrati?

Kakve dečije i bebi posteljine za krevetac odabrati?

Ako niste znali, bebe više od pola svog života provedu u snu, što je s druge strane i veoma važno za njihov pravilan rast i razvoj odnosno funkcionisanje hormona rasta. Međutim, da bi beba imala dobar i kvalitetan san treba joj obezbediti takvo okruženje u kojem će se ona osećati sigurno, bezbedno i prijatno. Kako Continue reading Kakve dečije i bebi posteljine za krevetac odabrati?

Šta su plodni dani?

Šta su plodni dani?

Priroda čoveka takva je da je sve odlično uređeno u samom organizmu, ali razumevanje određenih dešavanja zahteva razumevanje pojedinačnih procesa do kojih u organizmu dolazi. Tako menstrualni ciklus kod žena predstavlja proces stvaranja jajne ćelije koja kada je potpuna biva oslobođena iz jajnika u jajovod, čime je spremna za oplodnju, ukoliko dođe do seksualnih odnosa.