BetweenUs

Evo zašto je Novi  Sad idealan za život

Evo zašto je Novi Sad idealan za život

Novi Sad, grad opuštenih ljudi, prijatne atmosfere, širokih ulica i mirnog okruženja je opravdano nazvan Srpskom Atinom. Ovaj omiljeni vojvođanski grad je prema mišljenju mnogih ispred Beograda što se tiče načina života, kao i povoljnosti koje pruža. Ukoliko želite da saznate zašto je Novi Sad idealan za život, u nastavku teksta upoznaćemo vas sa glavnim Continue reading Evo zašto je Novi Sad idealan za život

Četiri načina kako da unapredite svoje poslovanje

Četiri načina kako da unapredite svoje poslovanje

Svi smo svesni toga šta nam je 2020. godina donela. Situacija sa korona virusom direktno se odrazila na poslovanje mnogih preduzeća koja i dan danas jedva spajaju kraj sa krajem. Nažalost, mnogi poslodavci su zbog smanjenog obima prodaje bili prinuđeni da otpuste određeni deo radnika. Ipak, ima i onih koja su uspela da prevaziđu ovaj Continue reading Četiri načina kako da unapredite svoje poslovanje

Kako znate kakva su vam kolica za blizance zaista potrebna

Kako znate kakva su vam kolica za blizance zaista potrebna

  Jedna od najvećih investicija kada je oprema za bebe u pitanju nedvosmisleno su kolica za blizance. Dvostruka kolica su jedan od artikala koji se smatra obaveznim i neophodnim. Često ih rangiramo sa auto sedištima i krevetcima ali tek kada stignu bebe i treba izaći napolje shvatite koliko su kolica za bebe neprocenjiva.

Treba vam poslovni prostor u Novom Sadu? Evo kakve su vam opcije

Treba vam poslovni prostor u Novom Sadu? Evo kakve su vam opcije

Novi Sad je drugi po veličini grad u našoj zemlji i veliki industrijski centar. Kako se on razvijao tako je rasla potreba za poslovnim prostorom pa firme imaju različite opcije i po različitim cenama. I njihov broj je sve veći pa je ponuda i potražnja na tržištu nekretnina u konstantnom rastu.

Nova oštećena bela tehnika je zakon!

Nova oštećena bela tehnika je zakon!

Verovatno vam se nekad desilo da vam se neki od uređaja bele tehnike pokvare i više ne rade. Uglavnom se ove situacije jave kada nismo baš u finansijskoj prilici da kupimo glanc novi uređaj. Posebno ako već uređujemo kupatilo, onda shvatimo da neće biti dovoljno novca i za kupovinu nove mašine, bojlera ili druge bele Continue reading Nova oštećena bela tehnika je zakon!