Cvetna dekoracija za svadbu

Cvetne dekoracije kao pečat svadbe

Kad razmišljamo o dekoru, bez obzira da li je reč o eksterijeru ili enterijeru, cveće je nezaobilazan momenat. Raznolikošću svojih boja, ono daje novu dimenziju svakom prostoru, posebno u prilikama koje su za pamćenje, poput venčanja, rodjendana, godišnjica, a mirisnim tonovima oplemenjuje prostor i dušu ljubitelja.

Retki su oni koji ne vole cveće, više je nas koji ćemo cvetu naći mesto u svakoj prilici, bilo da je reč o modnom detalju poput prirodnog cveta u kosi, narukvice od cveća, cveta kao broša na reveru, na tašnici ili u džepu, cvetnoj dekoraciji koja je nazaobilazna u organizaciji dogadjaja. Nekada su cvetne dekoracije bile skupe, naručivale su se mnogo ranije, danas se mnogo lakše organizuju, cveće je lako dostupno, prodaja cveća se sve više organizuje onlline, pa više ne predstavlja problem da se u bilo koje doba godine, za bilo koju priliku, dostavi na bilo koju adresu.

Tradicija cvetne dekoracije i prodaja cveća

Od davnina cveće ima veliku ulogu u venčanjima, uglavnom kao dekoracija prostora, ali je nekada ranije njegova uloga bila drugačija, imalo je magijsku moć da nevesti, koja ga nosi u venčiću na glavi, donese darove prirode, blagostanje i porod, da je zaštiti od zlih duhova. U Švedskoj bi mladoženja nosio cveće u džepu kako bi od sebe i neveste oterao trolove. U Engleskoj mlada ka oltaru ide po cvetnoj stazi, kako bi osigurala sreću i dug život. Cvetne dekoracije su se zadržale do današnjeg dana, prosto je nemoguće zamisliti salu koja je bez cveća, deluje prazno i bezlično. Svadbe se, upravo razlikuju po cvetnim aranžmanima za stolove koji svadbu čine jedinstvenom, zanimljivijom i lepšom. Za svaki cvet postoji mnogo boja, ako ih nema u domaćoj ponudi cveća, danas je dostupna prodaja cveća sa inostranog tržišta, posebno Orijenta. Sa cvećem ne može da se pogreši, kako god ga kombinovali i sa čim god ga kombinovali, ono ide sa svim materijalima, pa nam ostavlja mogućnost da se igramo u aranžiranju sale za venčanje, tako što cveće može da se stavi u bilo šta što drži malo vode.

Online prodaja cveća za svadbene cvetne dekoracije

Dekoracija stola za mladence je veliki izazov i može biti prava umetnost. Često iz spoja nespojivog cveća nastaju najlepši aranžmani. Kako bi dekoracija mladenačkog stola bila što upečatljivija, neophodno je da mladenci svoje želje spoje sa iskustvom cvećara. Iako je prioritet cvećara prodaja cveća, ipak, sigurno će savetovati mladence da za dekoraciju odaberu što izdrživije cveće, moći će od takvog cveća da učine čudo u dekorisanju, koje će trajati danima posle svadbe ili će ga iskoristiti za drugu namenu, lepo je ako ga posle svadbe poklone gostima, imaće savršen trenutak i uspomenu. Prodaja cveća prilagodjava se trendu na tržištu koji poslednjih godina diktira onlline prodaju. Sve više je cvećara koje rade katalošku prodaju cveća putem internet prodavnica, pa je na taj način cveće lakše dostupno. Naravno, uz takvu ponudu i prodaju cveća, lakše je naći baš ono što želite za Vašu dekoraciju. Akcije i popusti nisu odlika samo velikih prodajnih lanaca, ako dobro istražite tržište, videćete da i prodaja cveća prati taj trend i pruža Vam mogućnost da kupujete i štedite.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *