Grčka – rajska zemlja, idealna za letovanje

Legenda kaže da je u trenutku kada je Bog delio zemlju svi stanovnici planete su čekali svoj red, jedino su Grci uživali i provodili se, pa su zbog toga zakasnili na podelu. Zato im je Bog ustupio svoju zemlju. Legenda kao i svaka legenda možda ima malo istine, ali jedno je sigurno. Za mnogo je letovanje, Grčka, pa i samo pomisao na ovu zemlju asocijacija na raj.

Dok se još uvek neki premišljaju gde će na letovanje, Grčka i njene ponude se listaju i prelistavaju. Traži se atraktivno mesto za provod i odmor, traži se lepo vreme i traži se dobar aranžman. Mnogi se radije odlučuju za predsezonu, ali ima i onih koji čekaju poslednji čas za odlazak.

Najtraženija su grčka ostrva, jer naše turiste najviše privlači kristano čisto more i predivne plaže. Ukoliko ste već obišli najpopularnija ostrva Zakintos, Krf i Krit letovanje sada možete organizovati na nekom drugom ostrvu, a mi vam predstavljamo neka od najlepših. Grčka je pravi izbor, a kada se odlučite za omiljeno ostrvo sigurni smo da zabava i kvalitetan odmor neće izostati.

Mikonos – sjaj i luksuz Grčke

Želite da letujete na ostrvu gde svoje kuće imaju poznate ličnosti poput Stinga, Silvija Berluskonija i mnogih drugih? Zlatan pesak i kristalno čisto more glavna su karakteristika ostrva Mikonos, a ovo mondensko letovalište predstavlja jedno od najpopularnijih i najluksuznih ostrva Grčke. Peščane plaže zaštićene su od vetra, a najbolje zabave su na plažama, a u ponudi sui bogati sportski i kulturni sadržaji.

Santorini – romatika i mir

Jedinstveno ostrvo koje obiluje pustim plažama različitih boja, jer vulkansko kamenje crvene, crne i bele boje čini ove plaže posebnim čini se da je pravi mali raj. Turisti se za Santorini odlučuju najčešće zbog mirnog provoda i romatičnih zalazaka sunca, ali i brojnih zanimljivosti, malo rastinja i prelepe arhitekture. Medeni mesec na Santoriniju za mnoge mladence je kao iz bajke, pa onda ne čudi zašto se ovo grčko ostrvo smatra jednim od najromantičnijih ostrva na svetu.

Tasos – zelenilo i odmor za dušu

Na Tasosu su peščane plaže i uvale rasprostranjene širom celog ostrva. Borove šume se spuštaju do plaža, a uvale predstavljaju posebnu lepotu ovog ostrva. Manastiri, arheološka nalazišta, ali i tradicionalna sela mnogima su neozabilazna turistička atrakcija, a kada se svemu tome pridoda zabava u brojnim tavernama, restoranima ili odmor na peščanim plažama, onda je Tasos prava turistička destinacija za odmor i uživanje.

Rodos – ostrvo lepote i ruža

Najviše sunčanih dana u godini, preko 300 uz stalni povetarac, glavno su obeležje Rodosa. Zeleni vrtovi i baste sa retkim biljkama, ali i veliki broj ruža čine ovo grčko ostrvo veoma popularnom turističkom destinacijom. Vodeće mesto na turističkoj mapi Rodos zauzima zbog svojih peskovitih i šljunkovitih plaža, kristalno čistog mora, ali i ponude za svakoga. Luksizni hoteli, vile i restorani pružaju mogućnosti svakome za odmor, ludu zabavu, dobar provod i uživanje.

Ostrvo, poluostrvo, tišina, mir, gužva, galama, letovanje Grčka, Crna Gora, Turska, nije važno. Jedino što je bitno jeste dobra zabava, kvalitetan odmor i odličan provod. Dovoljno je samo da pripremite novac i pravac letovanje. Grčka, Turska, Crna Gora, gde god, more je more, a dovoljno je samo da pobegete od svakodnevice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *