dostava-zdrave-hrane

Kako da organizujete malo drugačiju korporativnu proslavu

Ako već dugi niz godina organizujete korporativne proslave, onda verovatno želite da to sada malo drugačije izgleda. Ako su to stalno jedne iste proslave u jednom istom restoranu, onda je verovatno i zaposlenima to dosadilo, onda je verovatno to dosadilo i vašim poslovnim parnterima i kolegama.

Dakle, vreme je da napravite neku promenu, malo da osvežite ta vaša druženja, da to bude drugačije i posebno. Imamo nekoliko predloga za vas.

Žurka na otvorenom

Da li ste razmišljali o korporativnoj proslavi na otvorenom? Neki restorani imaju bašte i prelepe terase, možda biste mogli u dogovoru sa tim restoranima da organizujete korporativnu proslavu na otvorenom? Sa druge strane, ne mora da bude samo restoran, može da bude i baš žurka na otvorenom, poput roštiljanja, kao najklasičnije varijante, ali može da bude i koktel na otvorenom. Na primer, možete da izaberete neko lepo i pristupačno mesto pored reke ili na nekom izletištu, zatim da sami obezbedite stolove, stolice, nekog ko će vam praviti koktele, a možete da obezbedite i nekoga ko će vam puštati muziku. Za hranu se možete pobrinuti sami, tako što će svako doneti nešto, ali najlakše je naručiti ketering i ne opterećivati nikoga. To će onda biti zaista jedan poseban dan, tako da ukoliko su vam dosadile klasične korporativne proslave, ovo može da bude sjajna ideja.

Neobična proslava u restoranu

Da, čak neke korporativne proslave u restoranu mogu da budu jako interesantne. Sve naravno zavisi od vaše zamisli i samog restorana. Ukoliko je restoran inovativan, onda to može da bude jako zanimljivo. Na primer, vaše zaposlene u restoranu mogu dočekati sa koktelom dobrodošlice, zatim im nakon toga redom mogu servirati specijalitete kuće. Interesatno bi bilo da na primer jedan segment večeri bude i degustacija vina, tako da možete da organizujete i nekog somelijera koji će da održi kratko predavanje u vezi sa vinima, u vezi sa tim, a vaši gosti mogu da degustiraju i pritom mogu da nauče nešto. Onda će to veče verovatno pamtiti po tome. Takođe, možete u restoranu organizovati i čokoladnu fontanu i neke slične specijalitete od hrane,nešto što će vašim gostima privući pažnju i po čemu će pamtiti to veče. Ili možete na primer jedan segment večeri u restoranu da posvetite i salsi ili da na kraju krajeva organizujete salsa veče u restoranu. Ima mnogo načina i ideja da u samom restoranu korporativna proslava bude sasvim drugačija i sasvim jedinstvena, samo ako se dovoljno potrudite.

Nekoliko dana van grada

Ukoliko firma nije velika, odnosno ukoliko nema mnogo zaposlenih onda bi trebalo da razmislite o odmoru van grada, odnosno nekoj vrsti tim bildinga. To ne mora da bude neko ekskluzivno mesto, to može da bude i neko sasvim pristojno mesto, ali izmeštanje iz grada će svakako prijati vašim zaposlenima. Oni će jednostavno uživati u tome. Cilj svih tim buildinga i korporativnih proslava jeste na neki način zbližavanje zaposlenih, jer kada se vrate sa tog tim buildinga bolje će funkcionisati, biće opušteniji i bolje će raditi. Zato je potrebno organizovati često te korporativne proslave i tim buildinge. Nikada ne treba da štedite na tome. Dobro bi bilo ukoliko biste mogli neku tradiciju da uspostavite, pa tako na primer, svakog poslednjeg petka u mesecu organizujete večeru u nekom restoranu. Svi zaposleni bi se radovali tom petku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *