Kako da ovog leta izgledate IN?

Leto je uveliko stiglo i spremni smo za lepo vreme, sunce, plaže, more, reke, planine i letnju laganu odeću. Spremni smo da se otarasimo onih teških jakni, čizama i svih ostalih slojeva odeće, koji su nam već vrlo dosadili. Što je više sunčanih dana, to je više prilike da sebi ugodimo, da izgradimo svoj stil, da kombinujemo, eksperimentišemo, budemo in, moderi, ali na svoj način.

Biti IN ne znači samo pratiti trendove, živeti u skladu sa određenim pravilima, biti poslušnik svetske mode i pratiti sve ono što vidimo na ulicama. Biti in i moderan znači pratiti svoje želje, izraziti sebe kroz stil oblačenja, ponašanja i delovanja. Biti IN znači da verujete sebi i svom ukusu i znači da će se onda i drugi oduševljavati vama.

Volan majice, karneri i bela boja

Apsolutni trend ovog leta jesu volan majice i karneri. Karneri u svakoj prilici i na svakom delu odeće. To je ono što karakteriše modu trenutno. Ukoliko ste ljubitelj karnera, onda zaista možete da birate. Ukoliko ipak niste baš ljubitelj karnera, ali biste voleli da vidite kako i vama to stoji, onda birajte jednostavnije modele. Krenite sa majicama ili haljinicama koje imaju samo jedan karner. Uz pravi odabir patika, to može biti savršena kombinacija.

Karneri nekada mogu da izgledaju opušteno i za varijantu su kada idete da popijete piće prošetate i slično. Međutim, karneri i te kako mogu da daju dozu elegancije, stila i prefinjenosti. Karneri nekada znaju da budu vrlo nežni. Kada su u pitanju volan majice, one su često u kombinaciji sa karnerima i sa takvim spojem ne možete pogrešiti. Bela boja nagoveštava lepe dane, odmore, more, sunce, pesak pod nogama. Bela boja je vrlo pozitivna i savetujemo vam da ovog leta kupite bar nešto u beloj boji.

Duboke teksas suknje

Teksas suknje su se vratile na velika vrata. U bilo kojoj kombinaciji one su uvek prihvatljive. Teksas suknje za svečane prilike ili za plažu – sasvim je svejedno, jer one uvek dobro stoje i daju jednu crtu otmenosti vašoj ličnosti. Naravno treba paziti kako ih kombinujte sa ostalim stvarima.

Ne treba preterivati, a ni previše skratiti suknju. Treba izabrati dužinu koja vam je prijatna, koja vam odgovara i koja će se uklopiti sa gornjim delom vaše odeće.

Plava boja i pruge

Radnje su prepune plavih košuljica na pruge, dugačkih, kratkih, sa dezenima, oblicima, bojama, čipkama i slično. Nežno plava boja je uvek osveženje za letnje dane. Svakako se preporučuje da bar neki ovakav ili sličan komad imate u vašem ormaru. To je nešto bez čega ovog leta neće moći ili bar nećete biti potpuni.

Sandale na platformu

I naravno, poslednje, ali ne i najmanje važno – sandale. Sandale na platformu obavezno morate imati ove sezone. To je nešto što će učiniti vaš stajlig još originalnijim i lepšim. Sandale morate birati pažljivo, jer ne želite da one ostanu u senci vaše odevne kombinacije.

Trebalo bi da neko na vama primeti celokupan „proizvod“, ono zbog čega se trudite. Zato, akcenat ne treba stavljati na jednu stvar, već treba tražiti sklad. Sandale moraju da budu jedinstvene, ali i da prate odevnu kombinaciju. Sandale moraju da budu specifične, jer leto ove godine zahteva sve samo ne jednostavnost.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *