Kako se ponaša muškarac rak kada je zaljubljen?

Pripadnice lepšeg pola kojima je važna naklonost kao i učestali znaci pažnje trebalo bi da biraju partnere u znaku raka. Muškarac rak je po prirodi nežan i senzualan, a kada se zaljubi u stanju je sve da učini kako bi se voljena osoba osećala kao princeza.

Kada govorimo o sklapanju braka, za muškarca raka to je svetinja, a porodica mu je uvek na prvom mestu. Iako romantik u srcu, za svoju porodicu će uvek biti tu i hrabro se usprotiviti svima koji mu stanu na put idiličnog familijarnog života.

Muškarac rak je u ljubavnoj vezi veoma posvećen

Kada uplovi u ljubavnu vezu sa osobom koja ga izuzetno privlači fizički i mentalno, u potpunosti će se posvetiti svojoj lepšoj polovini, kupovati joj cveće i priređivati joj romantična iznenađenja. Biće spreman da vam uveče pripremi vašu omiljenu večeru, da sa vama odgleda vašu omiljenu seriju, a pri tom će vam na uvo šapnuti nešto romantično i osećajno.

Slabe tačke muškarca raka

Reklo bi se da je reč o idealnom muškarcu. Ipak, kao i ostali horoskopski znakovi, i muškarac rak ima određene mane. Jedna od njih može biti preterana ljubomora i posesivnost, naročito kada u vezi ne funkcionišu stvari kako treba. 

Sa druge strane, kada upoznate muškarca raka proverite da li je možda „mamin mezimac“. Na vreme se upoznajte sa njegovim roditeljima, a pri tom budite spremni na neko iznenađenje. 

Kada su nesrećni u ljubavi imaju sklonost da se prepuste nekim porocima poput konzumiranja alkohola, cigareta jer tu vide spas od realnosti. 

Izuzetno su saosećajni i lako ih je povrediti

Ukoliko ste u vezi sa muškarcem rakom, vodite računa da ga na neki način ne povredite, naročito kada su njegova osećanja u pitanju. Reč je o znaku Zodijaka koji je izuzetno osetljiv, pa ako ga jednom duboko povredite, znajte da vam neće pružiti drugu šansu. 

S obzirom da se radi o znaku koji je pod vladavinom Meseca, u nekom trenutku muškarac rak pred vašim očima može ličiti na pravog viteza koji je došao da osvoji baš vaše srce. Sentimentalan a u isti mah poetične prirode, nemojte se iznenaditi ako vam u toku zabavljanja napiše romantičnu pesmu ili pod prozorom zasvira serenadu.

Muškarac rak je odan i veran do smrti

Ako se fokusiramo na odanost, muškarac rak je definitivno jedan od najodanijih znakova u vezi i braku. Kada iskreno voli, a sa druge strane oseća da je i on voljen, nikada mu na pamet neće pasti neka druga osoba. Pripadnice lepšeg pola koje svog muškarca raka obasipaju pažnjom i ljubavlju mogu očekivati da će im biti barem duplo uzvraćeno. 

Šarmantne prirode, omekšaće čak i najtvrđa srca, pa se dobro slažu i sa horoskopskim znacima koje karakteriše tvrdoglavost. S obzirom da šire dobrotu gde god se pojave, veoma lako ih je prepoznati u društvu. 

U stanju su da do kraja života budu odani samo jednoj osobi – svom partneru, a za ljubav su spremni sve da učine. Nijedna prepreka ih neće sprečiti u ostvarivanju svojih ciljeva, naročito kada veruju da je prava ljubav u pitanju. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *