Kako se spremiti za izlazak za pet minuta

 

Ponekad spremanje za izlazak može da potraje celo veče, a ponekad imate nekoliko trenutaka da se spremite i izgledate kao da ste potrošili nekoliko sati kako biste izgledali besprekorno. Iako imate ograničeno i vrlo kratko vreme za spremanje, to ne znači da vaš izgled treba da trpi jer postoji nekoliko trikova pomoću kojih ćete izgledati savršeno, bez obzira na to koliko ste vremena potrošili ispred ogledala. Bitno je da uvek imate keca u rukavu, od poznavanja nekoliko najboljih modnih kombinacija, do trikova kada je šminkanje u pitanju kako biste znali kako da uštedite vreme.

Trikovi profi šminkera

Bez obzira koja prilika je u pitanju, poznati šminkeri savetuju da svaka žena treba da nauči nekoliko trikova kada je šminkanje u pitanju. Ukoliko se spremate za večernji izlazak, možete da iskoristite svaki savet kada su u pitanju kombinacije boja, postizanje savršenog tena i naglašavanje određenog dela lica. Nakon nekoliko prilika, već će vam ući u rutinu kako da u svega nekoliko minuta postignete savršeni balans između kompletnog šminkanja, vodeći računa da ne preterate ili ne napravite grešku zbog koje ćete morati da krenete ispočetka. Sa druge strane, za svakodnevne situacije je sasvim dovoljno da naučite kako da nanesete podlogu i naglasite oči maskarom i jednobojnim kreonom ili ajlajnerom.

 

Tutorijali za frizuru

Internet je prepun raznih tutorijala uz pomoću kojih ćete moći da napravite bilo koju frizuru bez obzira na to koliko se ona čini komplikovanom. Od jednostavnih punđi i repova do raznih pletenica koje su prilagodljive za sve prilike i stilove oblačenja, postoji mnogo frizura koje možete da napravite u svega nekoliko minuta. Iskoristite slobodne trenutke da naučite neke jednostavne frizure kako biste bili sigurni da ćete umeti da ih napravite kada dođe vreme za to. Takođe, potrebno je da nađete frizuru spram svoje kose i vaših sposobnosti da u kratkom periodu napravite frizuru kako ne biste završili sa previše dodataka za kosu i neurednom frizurom koju nećete uspeti da popravite pre izlaska iz kuće.

image1

Savršena odevna kombinacija

Neke stvari su jednostavno savršene za sve prilike i treba da budu deo vašeg ormara kako biste uvek znali šta ćete da obučete bez da provodite sate u potrazi za savršenom kombinacijom. Jedna stvar može da napravi razliku u, na prvi pogled, običnoj kombinaciji. Čak i mala razlika kao kvalitetna digitalna štampa na majicama može da pokaže vaš jedinstveni stil i omogući vam da uz obične farmerice ili interesantnu suknju postignete glamurozan ili poslovni stil. Uz to, uvek imajte neke klasične komade poput crne haljine, jednostavnog sakoa, midi suknje i jednostavnih pantalona u svom ormaru kako biste uvek mogli da napravite savršenu kombinaciju za sve prilike.

Torba, torbica, tašna

Iako mislite da vam je uvek potrebna velika torba u koju ćete ubaciti sve od malog kompleta šminke do svakakvih sitnica koje vam nikada ne zatrebaju, ponekad je bolje ograničiti stvari koje uvek nosite sa sobom. Kako biste izbegli premeštanje stvari iz jedne u drugu torbu, ograničite stvari koje nosite sa sobom kako biste prilikom odabira torbe mogli da nosite samo ono neophodno. Uklopite torbu sa odevnom kombinacijom i sistemom eliminacije ubacite stvari u nju, počevši od onih najpotrebnijih.

Sitnice koje idu na kraju

Parfem uvek stavite tik pre no što izađete iz kuće kako biste zadržali taj prvi osećaj svežine što duže. Takođe, obuću ostavite za sam kraj kako biste izbegli šetanje u cipelama kroz ceo stan ili konstantno izuvanje ukoliko se odlučite da promenite odevnu kombinaciju ili isprobate nešto drugo. Nakit je najbolje ostaviti za kraj kako vam ne bi smetao tokom spremanja prilikom šminkanja ili nameštanja frizure. Uz ove finalne stvari, bićete spremni da krenete u avanturu sigurni da ste sve obavili kako treba, bez obzira što niste potrošili sate za to.

 

Ponekad je bolje obaviti spremanje u kratkom roku kako biste uradili samo ono što je neophodno da izgledate fantastično. Više vremena donosi i više grešaka i preispitivanje odluka te je bolje u kratkom periodu se spremiti i ispraviti eventualno par stvari pre izlaska iz kuće.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *