Kako znate kakva su vam kolica za blizance zaista potrebna

 

Jedna od najvećih investicija kada je oprema za bebe u pitanju nedvosmisleno su kolica za blizance. Dvostruka kolica su jedan od artikala koji se smatra obaveznim i neophodnim. Često ih rangiramo sa auto sedištima i krevetcima ali tek kada stignu bebe i treba izaći napolje shvatite koliko su kolica za bebe neprocenjiva.

Postoji puno opcija, faktora, cena i brendova koje treba razmotriti. U ovom tekstu ćemo se potruditi da vam pružimo potrebne informacije koja će vam značiti prilikom vašeg odabira modela kolica za blizance.

 

Koja su najbolja kolica za novorođene blizance?

 Ukoliko tražite laganu, pristupačnu opciju, ne možete pogrešiti sa modelom koji ima aluminijusmki ram, odlične amortizere i da je 3 u 1 model gde možete u skladu sa uzrastom da menjate kolevku u dve veličine i sportsko sedište. Ovaj nam proverava sve kutije za kolica za novorođenčad blizanaca.

 

Druge opcije kolica za blizanace

Ukoliko imate situaciju da često morate da sklapate i rasklapate kolica (zbog stepenica, prevoza automobilom i slično), onda su kišobran kolica za blizance odličan izbor. 

Ako tražite nešto sa malo većom težinom, možda biste želeli da pogledate model koji pored jake aluminijuske kontrukcije ima točkove koji su punjeni gelom I izdržavaju osetno otežanje u vidu opterećenja sa dva mališana. 

Dodatna pododnost ovakvih kolica je što se mogu ljuljati na ravnom terenu. Sva kolica za blizanace imaju 2 autosedišta i svako od njih ima svoje posebne prednosti. Samo treba da pogledate svoju individualnu situaciju, uključujući tipove terena po kojima ćete hodati i vaš budžet. 

 

Kolica za blihzance su svakako odlična investicija. Pre kupovine proverite  da li kolica imaju sedišta koja se potpuno adekvatna za upotrebu pre 6 meseci starosti. 

Pre tog uzrasta, vaše bebe neće moći da sede uspravno ili da drže podignute glave. Ako se sedišta u kolicima ne spuštaju u potpunosti, trebalo bi da imaju postolje ili adapter za pričvršćivanje auto sedišta za bebe ili čak kolevka.

 

Kolica za bebe blizance i starije dete 

Sa toliko opcija na tržištu kada su u pitanju kolica za starije dete i novorođenče budite sigurni da se fokusirate na svoje potrebe, a ne samo na ono što deluje “na oko” primamljivo i adekvatno. Ukoliko imate blizance i starije dete, pogledajte kolica koja imaju pored dva sedište za bebe i zadnju klupu u koju mogu sesti deca do 3 godine starosti. 

 

Šta treba uzeti u obzir pri izboru kolica za blizance

Kada birate kolica za blizance morate razmisliti kako ćete ih koristiti. Od ovoga zavisi koje će vam gume kolica biti potrebne.  Jedno od pitanja je da li ćete šetati češće po parku ili se držati trotoara? Takođe treba uzeti u obzir troškove. Neka kolica za blizance su dosta skuplja od drugih i cena svih dodataka možda neće biti realna za vaš budžet. Ne zaboravite da pogledate uključene dodatke i karakteristike počev od rama do točkova. Neka kolica imaju lep prozorčić na tendi za proveru vaših malaca. Ovo može biti nešto što želite da imate. Neki modeli kolica za blizance imaju podesivu ručku ili ručnu kočnicu. Bitno je da odlučite koje su vam funkcije važne da bi vam pomogle da suzite izbor prilikom kupovine.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *