Šta raditi sa havarisanim automobilom?

 

Automobil vam je havarisan?

Ne brinite, nije sve izgubljeno.

Iako je ova situacija vrlo neprijatna i predstavlja finansijski gubitak, nije sve u potpunosti izgubljeno.

Čak i od automobila koji je uništen u manjoj ili većoj mjeri može se zaraditi određena suma novca za kupovinu novog vozila. U nekim situacijama, čak i popravka dolazi u obzir. 

Ako vas zanima šta sve možete da uradite sa havarisanim vozilom i koje je najbolje rješenje za vašu situaciju, nastavite da čitate naš tekst i informišite se!

Otkup havarisanog automobila – isplativa opcija i brzo rješenje za vašu situaciju

Ako tražite brzo i isplativno rješenje za vaš automobil, i razmišljate šta da radite sa vozilom u garaži, u dogovoru sa provjerenom agencijom za otkup, moguće je izvršiti otkup havarisanih vozila po odličnim cijenama. 

auto

Kako taj proces funkcioniše?

U slučaju da je auto uništen u saobraćajnoj nesreći ili na neki drugi način – možete razmisliti o otkupu. 

Proces je veoma jednostavan. Dovoljno je da pozovete pouzdanu agenciju za otkup vozila i date im osnovne informacije o vašem vozilu kao što su njegovo godište, pređena kilometraža, godište, karakteristike motora, model, vrsta goriva i menjača i njegovo trenutno stanje. 

Ukoliko se odlučite za profesionalce koji svoj posao obavljaju predano, za 1-2 dana, zaposleni će doći na vašu adresu i besplatno procijeniti vaš automobil. Nakon toga, ako vam odgovara ponuda, isplatu ćete dobiti odmah i automobil će biti odvezen iz vaše garaže ili dvorišta. 

Koje su prednosti otkupa? 

U situaciji kada je vaš auto havarisan, ali u dobrom, voznom stanju, možda otkup nije najbolje rješenje. Ipak, u gotovo svim drugim situacijama, ova usluga je najbolji izbor za uništeno vozilo. 

Zašto? 

Pre svega, na ovaj način od automobila koji je u najvećoj mjeri neupotrebljiv, možete zaraditi novac koji će vam predstavljati početni kapital za kupovinu novog vozila koji zadovoljava vaše potrebe. 

Osim toga, jedna od očiglednijih prednosti jeste jednostavan proces otkupa. Sve ćete završiti za svega par dana. Takođe, još jedna prednost jeste isplata na ruke.

Šlep služba – efikasno rješenje za auto u voznom stanju 

Vozilo vam je havarisano, ali u voznom stanju?

Jedna od najboljih opcija svakako je pozivanje šlep službe. 

U situacijama kada ste doživeli saobraćajnu nesreću, uvjerili se da niko nije povređen i završili formalnosti sa policijskim službenikom, ili je vaš auto uništen na drugi način – šlep služba je rješenje za vas. 

Značaj pouzdane šlep službe uočava se kada do uništenja ili oštećenja automobila dođe na putu, te automobil ne može da krene sa mjesta nezgode.

Dovoljan je jedan poziv i šlep vozilo će se uputiti ka vama. Zato je preporuka da pre nego što se nađete u nezgodnoj situaciji uvijek sačuvate kontakt profesionalaca koji su dostupni 24 časa, 7 dana u nedelji. 

Odlazak kod auto-mehaničara – kada je dobar izbor, a kada ne

Došlepali ste oštećen automobil u garažu, ali mislite da je i dalje u voznom stanju?

Ukoliko imate automobil novije generacije ili ste kupili polovno vozilo skoro, usluga auto-mehaničara je najbolja opcija.

Na ovaj način, nakon analize situacije i provjere ispravnosti vozila, majstor će vam predočiti koji kvar na automobilu postoji, koja su vam rješenja na raspolaganju, kao i koja je cijena popravki koje su vam neophodne

Na vama je da odlučite da li ćete zadržati vašeg četvorotočkaša i platiti popravke ili su one za vas neisplative. Pojedini auto-mehaničari dolaze i na kućnu kako bi procijenili stanje vozila, ali je u određenim situacijama ipak potrebno došlepati ga do auto-mehaničarske radnje, kako bi se obavile detaljne analize.

U slučaju da je vaše vozilo evidentno uništeno, uglavnom nema potrebe da odlazite kod auto-mehaničara.

Prodaja automobila na kilogram – dobra opcija za potpuno uništeno vozilo

Vaš automobil je potpuno uništen?

Prodaja automobila na kilogram je još jedna mogućnost koju nude agencije za otkup vozila i ona je najbolje rješenje u situaciji kada automobil ne može da se vrati u optimalno stanje.

Automobil možete prodati na kilogram u različitim situacijama, kada je neispravan, havarisan, neregistrovan, nije u voznom stanju, ili ima strane tablice.

Prodaja je uglavnom vrši po principu plaćanja na kilogram, bez obzira u kakvom je stanju vozilo.

Trudite se da izvučete maksimum iz svog polovnog vozila

Havarisani automobil koji stoji u garaži ili na parkingu svakoga dana gubi na vrednosti. Zato je za sve koji se nađu u ovoj neprijatnoj situaciji da im je voziloo djelimično ili potpuno uništeno, treba što prije da pronađu rješenje za njega.

Naravno, to ne znači da treba da donesete odluku bez prethodnog promatranja. Naprotiv, kako biste zaradili od havarisanog automobila i izvukli maksimum iz svog polovnog vozila, razmotrite sve opcije detaljno. 

Ako vam nijedna ne odgovara, preostaje vam da okačite havarisano vozilo na oglase. Postoji mogućnost da su nekome potrebni dijelovi iz vašeg automobila, ili je spreman za zamjenu, uz adekvatnu doplatu sa vaše strane.

Mogućnosti za havarisan automobil i zaradu od njega ima dovoljno da vaš automobil ne stoji u garaži i gubi na svojoj vrijednosti. Nadamo se da ste u našem tekstu pronašli rješenje za vašeg četvorotočkaša!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *