klasicna-spavaca-soba

KOMFORNE KLASIČNE SPAVAĆE SOBE

Spavaća soba je mesto gde se odmarate posle napornog dana. Ona treba da bude odraz Vaše ličnosti, bez obzira što će je retko ko od gostiju videti. 

Uredite je po svom ukusu i meri i učinite je udobnom i prijatnom za boravak. Posebnu draž i toplinu imaju spavaće sobe u tradicionalnom stilu koje su neprolazne i uvek aktuelne. 

Italijanske klasične spavaće sobe služiće Vas godinama i učiniti Vaš dom komfornim u pravom smislu te reči.

ODLIKE KLASIČNE SPAVAĆE SOBE?

Delovi bilo kakve spavaće sobe u tradicionalnom stilu imaju elegantan i sofisticiran izgled koji podseća na vintage nameštaj.

Najvažniji element klasične spavaće sobe jeste krevet. Njega prate ormani, komode i noćni stočići, zajedno sa detaljima poput rasvete, tepiha i zavese.

Modele karakterišu simetrija i odabir izdržljivih prirodnih materijala. Balans između slobodnog prostora i prostora za odlaganje stvari je savršen kada je u pitanju dizajn klasičnih, tradicionalnih spavaćih soba. 

Kvalitetne tradicionalne spavaće sobe najbolje će izdržati uticaj vremena i ako se redovno održavaju mogu da služe decenijama i zadrže svoju lepotu, bez obzira što se svakodnevno koriste. 

Iz tog razloga ulaganje u ovaj tip nameštaja se itekako isplati čak i ako je malo skuplji, jer zaista vredi.

ZAŠTO  SU KLASIČNE SPAVAĆE SOBE SINONIM ZA UDOBNOST?

Svi elementi spavaćih soba klasičnog dizajna su harmonični. Zbog izgleda koji podseća na starinski nameštaj, klasična spavaća soba evocira lepe uspomene i čini da prostorija u kojoj spavate predstavlja najkomfornije mesto na svetu gde možete da se opustite i odmorite i ujutru ustanete sveži i spremni za novi dan. 

Njihova lepota i gracioznost čine ih naročito privlačnim kupcima, a kombinacija impresivnog dizajna i funkcionalnosti i dugotrajnost razlozi su zbog kojih svoju prostoriju za spavanje treba da uredite u tradicionalnom stilu. Dopunite je detaljima  po svom ukusu i stvorite udoban ambijent u kome ćete naći mir.

ODABIR SPAVAĆE SOBE U TRADICIONALNOM STILU

Savetuje se da uvek kupujete kompletne spavaće sobe sa svim potrebnim nameštajem da bi uštedeli vreme koje bi otišlo na usklađivanje pojedinačnih komada, što može biti teško i stresno. 

Ovako imate stilizovan set čiji elementi su rađeni u istoj boji, teksturi i od istih materijala, tako da je u tom slučaju jedino važno da znate dimenzije sobe i imate na umu kako bi odabran nameštaj u njoj bio raspoređen. 

Da bi se rešili problema česte kupovine i uzaludnog trošenja na jeftine komade koji brzo propadaju i u stvari više Vam stvaraju trošak nego uštedu, birajte modele proverenih brendova jer oni sa sobom donose kvalitet, trajnost i besprekoran izgled. Idealni primeri su setovi italijanskih proizvođača.

ITALIJANSKE SPAVAĆE SOBE – VRHUNSKI KVALITET I DIZAJN

Italijanski nameštaj je poznat kao najkvalitetniji na svetskom tržištu. Jednostavno rečeno – najbolji je. I po pitanju kvaliteta i po pitanju dizajna i po pitanju funkcionalnosti.

Upravo takve su i spavaće sobe čijoj izradi je posvećeno dosta pažnje. Od ideje do realizacije, sve je osmišljeno da se stvori što bolji finalni proizvod koji će zadovoljiti potrebe i najprobirljivijih kupaca. 

Italijanske spavaće sobe ugodne su za boravak i bude nostalgiju svojim jedinstvenim izgledom. 

Svako ko se razume u nameštaj će Vam preporučiti italijanske brendove jer jednom kad nabavite italijansku spavaću sobu imate kvalitetno opremljenu prostoriju ceo život.

COLOMBINI ITALIJANSKE KLASIČNE SPAVAĆE SOBE

Proizvođač koji je možda najviše vredan pomena kada se govori o tradicionalno dizajniranim italijanskim spavaćim sobama jeste Colombini jer poseduje savršenu selekciju bogato opremljenih, atraktivnih i kvalitetnih setova nameštaja za opremanje Vaših prostorija za odmor i opuštanje. 

Stvorite svoj mali raj odabirom nekog od kompleta i imaćete spavaću sobu iz snova. 

Kolekcija Arcadia sastoji se od četiri različite varijacije tradicionalnih spavaćih soba i moguće je da klijenti biraju boje i teksture kreveta, ormana i polica. Takođe se može odabrati tapacirung kreveta, a dostupne su kao opcije eko koža i štof. 

Svaka od Colombini spavaćih soba asocira na sobe naših baka i deka, na detinjstvo i neprolazni, neprocenjiv klasični stil uređenja enterijera.

KAKO DALJE UREDITI KLASIČNU SPAVAĆU SOBU?

Konačno ste odabrali spavaću sobu klasičnog dizajna? Za slatke snove potrebno je da joj date lični pečat kroz dekoraciju. 

U kreiranju udobne atmosfere upotrebite floralne prekrivače za krevet i jastučnice, a zidovi i podovi neka budu neutralnih boja. Ako se pak odlučite za tapete sa interesantnom teksturom, vodite račune da posteljina, tepih i zavese budu usklađeni i nikako prešareni. 

Stilizovana rasveta u formi noćnih lampi dodatno će uticati na stvaranje potrebnog komfora. Ukoliko je neki od zidova prazan, možete okačiti neku lepu umetničku sliku. 

Ako Vam se to dopada, možete slobodno od detalja ubaciti i nešto u modernom stilu jer kombinovanje modernog i tradicionalnog može itekako da izgleda lepo. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *