christmas-1911637_640 (1)-compressed

Kreativni pokloni koje možete naći u knjižarama i štamparijama

S obzirom da su nam se praznici približili, nastaje prava novogodišnja euforija. Vreme kada se spremaju pokloni je uveliko tu i ukoliko nemate neku ideju šta biste mogli da poklonite vašim voljenima, mi smo tu da vam pomognemo.

Kreativni i zanimljivii pokloni su uvek više uzbudljiviji nego od onih praktičnih. Ako želite da nekog iskreno obradujete i pokažete koliko vam je stalo do te osobe, pogledajte neke od naših primera.

 

Štamparije i davanje ličnog pečata poklonu

Većina ljudi se više obraduje poklonu koji sadrži deo ličnosti u njemu. Poklanjanjem ovakvih poklona pokazujete da zapravo poznajete tu osobu i da vam je stalo do svake njihove strane ličnosti. Ukoliko su vam potrebni personalizovani, usluge koje nude štamparije mogu biti pun pogodak.

Deo garderobe koja sadrži neki lični pečat je uvek dobar pogodak. U štamparijama možete izraditi majice, dukseve, kačkete pa čak i kecelje sa dizajnom koji vi poželite. Takođe, s obzirom na mogućnost štampe, možete napraviti čak i jastučnice ili peškire koji će sigurno obradovati vaše najbliže.

Pored tekstila, štamparije nude i razne druge opcije. Izrada fotografija na šoljama je naročito popularna. Svako će se obradovati novoj omiljenoj šolji koja je pritom personalizovana. Pored šolja popularna je i izrada fotografija i na drugim materijalima. Personalizovana kutija za nakit je takođe jedna od popularnih ideja, a zajvaljujući sito štampi koja je pogodna za sve materijale, ovo je i vrlo lako izvodljivo.

 

Šta sve možete kupiti u knjižari sem knjige?

Knjiga je defintivno jedan od najvrednijih poklona koje možete da poklonite nekom. Svakako je i najpraktičniji, a možda čak i najlakši poklon, ukoliko dobro poznajete osobu kojoj ste namenili knjigu. Sa knjigom sigurno nećete pogrešiti ali u knjižarama danas postoje i mnštvo drugih i kreativnih poklona.

Pribor za pisanje je vrlo lep poklon ukoliko je osoba zainteresovana za takve stvari. U knjižarama ćete naći različite dezene za svačiji ukus. Pernice, olovke, gumice su skoro posebna vrsta umetnosti prema dizajnu i estetici. Ovakvi pokloni jesu možda najpraktičniji za najmlađe ali i oni malo stariji će se sigurno obradovati lepom notesu ili zanimljivoj olovci.

Ako želite da nekom poklonite šolju a ne želite da je sami dizjanirate u štampariji, u knjižarama možete pronaći mnoštvo motiva na različitim šoljama. Od ukrasnih do onih vrlo praktičnih, bilo šta da izabertete šolja nikad na odmet. Ovakvi pokloni su najbolji za osobu sa kojom provodite najviše vremena i sa kojom vam je nadraže da popijete šolju kafe.

 

Uvijanje poklona

Ima li šta lepše od upakovanog poklona? Neizvesnost i radost poklonu često prevlada pažljivost u otvaranju poklona, tako da se ukrasni papiri često iscepaju ili bace. Međutim, ukoliko želite da i sam ukrasni papir bude deo poklona evo par saveta kako to da ostvarite.

Već smo pomenuli štamparije i njihove mogućnosti, ali vam sigurno ne bi palo na pamet da sami dizajnirate ukrasni papir. Ovde je to moguće. 

Bilo da želite fotografiju ili neki drugi dizajn, odnesite u štampariju i oni će vam tu ideju ostvariti. Takođe, ne morate nužno upakovati poklon u ukrasni papir. To može biti i ukrasna kutija kojoj ćete takođe dati svoj lični pečat.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *