Nova oštećena bela tehnika je zakon!

Verovatno vam se nekad desilo da vam se neki od uređaja bele tehnike pokvare i više ne rade. Uglavnom se ove situacije jave kada nismo baš u finansijskoj prilici da kupimo glanc novi uređaj. Posebno ako već uređujemo kupatilo, onda shvatimo da neće biti dovoljno novca i za kupovinu nove mašine, bojlera ili druge bele tehnike.

Ukoliko ste i vi jedna od onih osoba koja smatra da je kupovina nove bele tehnike ipak visok trošak, onda imamo pravu vest za vas. Outlet bele tehnike raspolaže širokim izborom uređaja, koji su novi, ali imaju sitna oštećenja koja su nastala u toku prevoza ili sličnim situacijama. Kada budete uvideli sve prednosti novooštećene robe, verovatno više nećete poželeti da uređaje kupujete na drugom mestu. 

Koje su prednosti novooštećene bele tehnike?

Beograd pruža bogatu ponudu novooštećene bele tehnike i širok izbor cena, tako da uvek možete pronaći uređaje koji su na akciji, što je dobrodošlo svakom pri kupovini. 

Istražili smo šta znači nova oštećena bela tehnika, zašto je bolje opredeliti se radije za nju nego nove uređaje, a odgovore vam predstavljamo u nastavku: 

  • U pitanju je skroz nova bela tehnika, koja ima samo estetska oštećenja u vidu ogrebotina, ulubljenja, udubljenja, koja ne utiču na funkcionalnost uređaja. Najbolji frižideri, mašine i električni uređaji rade potpuno ispravno, a pritom imaju vrlo mala oštećenja, koja su zanemarljiva. 
  • Outlet bele tehnike vam pruža garanciju na svaki kupljen aparat i time potvrđuje njegovu ispravnost
  • Zbog postojanja estetskih oštećenja, dobićete garanciju od 2 godine na kupljene aparate
  • Outlet bele tehnike ima veliki lager sa rezervnim delovima, kao i servis, koji vam je na raspolaganju ukoliko se dese određeni problemi
  • Zbog većih težina, bela tehnika nije namenjena za slanje kurirskim službama, stoga je najbolje da lično dođete u radnju, izaberete i kupite određeni uređaj. Tako ćete se uveriti u sve prednosti i mane aparata koji kupujete i znaćete koji će najbolje da se uklopi u vašu kuhinju ili kupatilo
  • Možete se odlučiti za ugradnu ili samostojeću belu tehniku
  • Uređaji iz Outleta bele tehnike mogu se trodnevno rezervisati i kupiti putem sajta, na kom možete naći dodatne informacije o tehničkim spedifikacijama, kao i akcijama uređaja  
  • Ono što je najvažnije za svakog kupca ovakvih aparata, jesu cene, koje su znatno niže od cena potpuno novih uređaja bele tehnike. To znači da možete nabavati prvoklasne mašine, frižidere, električne aparate veoma povoljno. Pored važećeg popusta, na raspolaganju vam je i popust za plaćanje gotovini, što će vam sigurno ići u prilog. Takođe postoji mogućnost da platite uređaj u periodu od 6 meseci. Dakle, pružaju vam se razne pogodnosti kad je plaćanje u pitanju. 

Ako biste da za svoj novac dobijete sjajne aparate, koji su funkcionalni, a pritom povoljni, onda vam svakako savetujemo da se opredelite za novooštećenu belu tehniku. Konsultujte se sa prijateljima i verujemo da ćete čuti da bar jedan među njima koristi oštećene uređaje. Tako ćete se iz prve ruke uveriti u prednosti ovih aparata. Ostaje vam samo da posetite neku od 3 radnje Outleta bele tehnike u Beogradu i da izaberete najbolje aparate za sebe. 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *