Ogledala Za Kupatilo

Za kupatilo kažu da je ogledalo svake kuće. Zato je veoma važno prilikom njegovog dizajniranja obratiti pažnju na svaki detalj.

Ogledalo se smatra jednim od najvažnijih elemenata svakog prostora koji služi kako za održavanje lične higijene, tako i za opuštenje.

Zidna ogledala imaju tu moć da svaki prostor vizuelno naprave većim, te dizajneri enterijera svoje kreativne zamisli ostvaruju upravo zahvaljujući ogledalima.

Osim primarne funkcije ogledanja, ovaj predmet je dragocen i zbog svoje upečatljivosti kojom može oplemeniti bilo koju prostoriju bez obzira na njenu veličinu i stil.

Ukoliko ste u fazi biranja novog    kupatilskog nameštaja ili želite brzo, lako i jeftino promeniti izgled starog, onda ste na pravoj adresi.

Na koji način to možete učiniti, pročitajte u nastavku našeg teksta:

I Praktičnost i Estetika

Opremanje kupatila ili menjanje starih elemenata za nove može biti naporan i iscrpljujući posao. Međutim, ukoliko imate znalce poput nas na svojoj strani, izbor ogledala za kupatilo vrlo lako će postati prava zabava.

Pre svega, iznenadićete se kada vam kažemo da postoji veliki broj različitih vrsta ogledala. Ne brinite, nećete morati sa svakim od njih da se posebno upoznajete, jer ćemo se potruditi da vam olakšamo izbor.

Najbitnije je samo da znate šta želite.

Kupatilska ogledala su testirana da izdrže veliku vlažnost, a jedna od najprodavanijih su ona od medijapana i iverice.

Pre nego što ogledalo donesete kući, zapitajte se za šta vam je potrebno. Ne morate praviti kompromis između praktičnosti i estetike, jer su poslednjih decenija ovi predmeti dovedeni do savršenstva i mogu vam pružiti sve što očekujete. Neretko i više od toga!

Zato su ogledala sa etažerom veoma popularna jer omogućavaju da vam sve što je neophodno za svaki dan bude nadohvat ruke. Bilo da su u pitanju četkice i paste za zube, dnevne i noćne kreme ili neke dekorativne sitnice ogledalo sa etažerom će biti od velike koristi.

Kraljevi kupatilskih elemenata su definitivno ormarići na kojima ogledalo može biti postavljeno u sredini ili sa leve i(li) desne strane. Ovi apsolutni pobednici praktičnosti uštedeće vam prostor, ali i novac jer uglavnom dolaze sa sopstvenim svetlom ili LED sijalicama.

Ogledala sa LED Rasvetom

Ogledala sa rasvetom savršena su za romantične duše i sve koji u svom kupatilu na kraju napornog dana potraže oazu mira. Umesto paljenja klasične sijalice koja visi usred plafona, izborom ogledala sa LED rasvetom dobićete odmor za oči od jake svetlosti, ali i atmosferu idealnu za opuštanje.

Takva ogledala su vrlo atraktivna i učiniće da za mali novac celo kupatilo izgleda dosta skuplje i savremenije.

LED ogledalo za šminkanje apsolutni je favorit svake dame. Njegova glavna prednost je vrhunsko osvetljenje zahvaljujući kojem će se bilo kakva nesavršenost na licu otkriti i prekriti šminkom.    Takva ogledala su najbolji saradnici ženske lepote.

LED ogledala su efikasna i imaju štedljive sijalice. Ukoliko se odlučite za njih dobićete duplu korist – praktičnost i uštedu električne energije.

tus kabine

Mali Trikovi Kako  Savršeno Uklopiti Ogledalo I Kupatilski Nameštaj

Presudna stavka kod ovih trikova je veličina kupatila, kao i lavaboa ukoliko planirate ogledalo postaviti iznad tog kupatilskog nameštaja.

Da bi bilo funkcionalno, savetuje se    da ogledalo dosegne metar ispod i iznad linije očiju.

Najvažnije je uskladiti proporcije i imati na umu da se malo ogledalo neće uklopiti sa velikim umivaonikom, i obrnuto.

Mali kupatilski prostor ne trpi ogledala većih dimenzija jer na taj način će prostorija delovati još skučenije. 

Ukoliko birate ogledalo za veliki kupatilski prostor onda je preporuka ono većih dimenzija. Takođe, moderna kupatila danas neretko imaju i po dva lavaboa i više od jednog    ogledala. 

Ako vaša prostorija to dozvoljava, uz vrlo malo ulaganja možete dobiti kupatilo kao iz časopisa za uređenje enterijera.

Da li ste znali da uz pomoć velikog ogledala jednostavno kupatilo možete pretvoriti u spa ambijent?

Postupak je vrlo lak, a sastoji se od toga da ogledalo većih dimenzija postavite na zid iznad kade ili prekoputa nje.

Na taj način, i od običnog, svakodnevnog kupanja napravićete specijalni kozmetički tretman bez da napuštate svoj dom.

Ako opremate malo kupatilo najbolje mesto za ogledalo je iznad umivaonika. Takođe, savetuje se kupovina onog koji uz sebe ima i ormarić. 

Dakle, dva u jedan- funkcionalnost i vizuelno pretvaranje malog u veći prostor.

Ako minimalizam nije vaša „šoljica čaja“ i ako uživate u ekstravaganciji, svom kupatilu dodajte više ogledala manjih dimenzija koja će činiti kompaktnu celinu.

Ili jednostavno izaberite ogledalo neobičnog okvira koje će od ove prostorije napraviti savršenu scenografiju kao iz holivudskog filma.

Zavirite i u našu bogatu ponudu i pronađite savršeno kupatilsko ogledalo za kojim tragate.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *