Splav Move – savršena kombinacija restorana i noćnog kluba

Iskusite sve čari Beograda i noćnog života na jednom mjestu!

Beograd je jedan od balkanskih gradova koji se moraju posjetiti. Iako je posebno popularna destinacija za novogodišnji doček nećete pogriješiti ni kada ga posjetite u bilo kojem drugom periodu tokom godine. 

Mnogima je prva asocijacija na Beograd – noćni život i splavovi. Splav Move je jedan od poznatijih beogradskih lokala. Savršen je spoj kluba i restorana. U slučaju da niste osoba za izlaske do zore, onda preporučujemo da na splavu Move isprobate ukusnu hranu koju pripremaju vrhunski kuhari. 

 Naravno, nekadašnji centar bivše Jugoslavije nudi mnogo više od samog noćnog provoda. 

Bogata kultura, historija i tradicija grada su dovoljan razlog da se posjeti. Osim toga, neizostavne su prelijepe građevine koje sve ostavljaju bez daha. 

Za sve zaljubljenike u historiju i svjetsku arhitekturu ne sumnjamo da će ih ovaj grad oboriti s nogu. Također, Beograd je poznat po izvrsnim specijalitetima ali i drugih svjetskim kuhinjama. Tako da se kući nakon odmora vraćate sigurno sa kojim kilogramom više

Splav Move specijaliteti 

Mnogi nazivaju splav Move gastronomskim rajom na rijeci. Svakako da Move vrijedi posjetiti i u dnevnoj varijanti koja ga izdvaja od drugih poznatih beogradskih splavova. 

Uživajte u tradicionalnoj i internacionalnoj kuhinji uz pogled koji upotpunjuju cjelokupan doživljaj. Uz ručak ili večeru možete uživati u prekrasnom pogledu na ušće Save u Dunav i čuveni Kalemegdan. 

Za potpuno uživanje možete se odlučiti za jednu flašu vina iz velike ponude restorana Move. Glavni kuhar restorana je Marko Lalošević koji je stekao bogato i jedinstveno iskustvo u najboljim restoranima Sjedinjenih Američkih Država. 

Event centar

Osim pripremanja vrhunske hrane i nezaboravnih gostovanja regionalnih zvijezda restoran splav Move je i odličan za organizaciju događaja. 

Ako želite isplanirati događaja, vjenčanje, manifestaciju u samom srcu Beograda onda će vam Move ponuditi sve što ste zamislili. 

Splav se nalazi u ulici Ušće bb, dakle na Ušću Save u rijeku Dunav. U blizini se nalazi gradski parking koji je vrlo pogodan posebno jer znamo koliko je teško pronaći parking mjesto u većim gradovima poput Beograda. 

Svakako ako dolazite na splav restoran Move da se provedete do zore i možda popijete koju čašicu više onda preporučujemo da se oslnoite na taksi. 

Splav Move rezervacije 

Kao i na svakom popularnom splavu ili noćnom klubu rezervacije su neophodne. Splav nudi preko 300 sjedećih mjesta, dok se kapacitet povećava za koncerte ili općenito noćne izlaske.

Pored izuzetne hrane i pića, poznato je da se često organiziraju na ovom splavi u svirke najpoznatijih regionalnih izvođača. 

Svirke se organiziraju svakog petka i subote. Dok je još jedan dan u sedmici rezervisan za koncerte poznatijih pjevača ili pjevačica. 

Za noćni izlasak možete vaše mjesto rezervisati uz šank, barski stol, te visok sjedenje i nisko sjedenje. 

Preporučujemo vam da na vrijeme rezervišete vaše mjesto ukoliko planirate izlazak na ovaj splav. Također, važno je napomenuti da su rezervacije nužne i za dnevnu varijantu ako želite uživati u vrhunskim specijalitetima. 

Svakako da su splavovi u Beogradu jedinstveni po pitanju ambijenta, zabave koju nude. Poznato je da se na beogradskim splavovima organiziraju nezaboravne zabave posebno u toku ljetnih mjeseci. 

Kada ste u posjeti prijestolnici Srbije po danu možete uživati u šetnju popularnim beogradskim ulicama uživajući u pogledu na nestvarne građevine. 

Kalemegdan, Skadarlija, Knez Mihajlova, Savski kej, Kuća cvijeća, Beli dvor su samo od nekih poznatih znamenitosti i ulica koje su ujedno i simboli grada. 

S druge strane noć u Beogradu je rezervisana za provod. Čuvene kafane, noćni klubovi ili splavovi skoro svakim danom pružaju nezaboravnu zabavu koju vrijedi iskusiti. 

Uvjerite se zašto Beograd zovu balkanskom Barcelonom i iskusite ne samo noćni život već se ljepote koje ovaj grad ima za ponuditi. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *