metalni upaljaci

Šta pokloniti prijatelju koji je pušač?

Kada ponestane ideja za poklone, onda se samo prisetite šta je to šta vaš prijatelj voli, šta je to šta svakodnevno radi, ima li neki hobi, posebna interesovanja…A ako je pušač, onda postoji prilično veliki izbor poklona koji se može za njih pripremiti. Od onih veoma korisnih, kao recimo neki metalni upaljač, pa sve do veoma šaljivih i zanimljivih koji pušače uvek obraduju. I da, natpis „pušenje ubija“ zanimljiv je isključivo u vidu šaljivih poklona, jer svi znaju koliko su cigarete i nikotin štetni, ali to ne menja stvar ni u jednom trenutku.

Zašto su metalni upaljači dobar poklon?

Poseban užitak skoro svakog pušača predstavlja momenat paljenja cigarete, kao i trenutak kada se ugasi u piksli. Zato su upaljači veoma važni, a zato se izgleda toliko i „kradu“. Ako niste pušač, onda to nećete baš najbolje razumeti. Međutim, metalni upaljači su uvek nešto što svi vole, bilo da se radi o muškarcima ili ženama.

Metalni upaljači nose sa sobom neku dozu elegancije, određenu „težinu“ koja svakom dimu daje veći užitak. Pored toga, danas metalni upaljači mogu da se nađu u najrazličitijim bojama, veoma kvalitetni, personalizovani, pa predstavljaju veoma lep poklon koji pokazuje pažnju. I ne vodite se time da poklanjanje upaljača izaziva svađu, to je samo deo sujeverja, jer osoba koja dobije upaljač, posebno ako je metalni upaljač, voleće vas još više! 

Tabakere i futrole kao poklon

Osobe koje vole metalne upaljače često imaju i poseban stil, vole eleganciju i vajb nekih prethodnih decenija kada su svi koristili ovu vrstu upaljača i kada se cigareta uvek izvlačila iz tabakere. Zato je pored metalnog upaljača, tabakera uvek dobar izbor. Od krajnje jednostavnih i vrlo elegantnih, do zanimljivih dezena, tabakere možete naći i od različitih materijala. Zato su jedan od poklona koji će vam biti od velike pomoći. Naravno, kako su danas sve prisutnije i elektronske cigarete, metalni upaljač i tabakeru možete zameniti nekom zanimljivom futrolom, jer je to recimo moderna zamena za ono što predstavlja tradiciju kod uživanja u duvanu. 

Zanimljive pepeljare za pušače

Dođosmo do zanimljivog dela poklona koji može da posluži kao šala ili podsetnik na neku interesantnu priču koju ste sa prijateljima prošli. Kako upaljača tako fali uvek i pepeljara. Na kraju večeri pušači se uvek otimaju oko jedne koja je na stolu. To možete poklanjanjem jedne da prekinete, ali ne bilo kakve.

Pepeljare imaju dosta prostora na obodu, u unutrašnjosti, da možete da iskoristite usluge štampe i odštampate neki zanimljiv citat, rečenicu, jednu jedinu reč. Opet napominjemo, „pušenje ubija“ možda i nije najsrećnije rešenje, jer ima sigurno neko koje je mnogo bolje. Na primer „još po jednu, pa da idemo“, „zapali, smiri se“, „evo, samo da povučem dim“, „ne prsipaj mi okolo pepeo“… Ovo su samo neke od ideja kako bi jedna naizgled obična, bela pepeljara mogla da se pretvori u vrlo lep i intersantan poklon namenjen pušačima. Isto je kao sa šoljama, samo se prenosi na pepeljaru. Nemojte baš stavljati fotografije, nije prijatno kada se na njih ugasi žar cigarete

Cigarete iz inostranstva

Dok ćete drugima tražiti razglednice, magnete, neke komade garderobe, pušačima uvek možete sa putovanja doneti neke cigarete koje kod nas ne postoje ili vrstu određenog brenda koja do nas nije stigla. Toga uvek ima i možete lako da pronađete. Pored toga, poklon kojem će se obradovati jesu xxl pakovanja, pa umesto standardnog pakovanja sa 20 cigareta, ako donesete neko sa 30 ili 50 cigareta u jednoj kutiji, izazvaćete osmeh od  uha do uha. Od metalnog upaljača pa sve do velikih kutija cigareta, izbor poklona za pušače je veoma veliki, potrebno je samo da se prisetite šta to fali ili šta vaš prijatelj voli i lako ćete se dalje snaći.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *