Top 5 stvari za kuću koje morate imati 2022. godine

2022. godinu će obeležiti dobro poznati aparati koji su unapređeni, obavljaju više funkcija i čine naš život zdravijim uz uštedu vremena i novca. Među top 5 stvari za kuću koje morate imati nalaze se aparati za kuhinju, uređaji za čišćenje doma i aparati koji obezbeđuju zdraviju sredinu u kojoj živimo.

Predlog naših top 5 stvari koje morate imati u 2022. su:

  • Solis Kuvalo za pirinač
  • Prečišćivač vazduha
  • Solis Mlin za kafu
  • Robot za usisavanje
  • Prečišćivač za vodu

Solis Kuvalo za pirinač – zdravi obroci koji se sami pripremaju

Kada Švajcarska firma proizvede kuhinjski uređaj odmah znamo da je reč o visokom kvalitetu. Kuvalo za pirinač je posuđe koje se nasleđuje i obožavaće ga svi članovi domaćinstva!

Kuvalo za pirinač marke „Solis“ služi za kuvanje svih vrsta pirinča, ali se koristi i za pripremu povrća, piletine, morskih plodova, mesa… bilo da je smrznuto ili sveže.

Kada se bira top 5 stvari za kuću, u 2022. godini to mora biti aparat za kuvanje na pari kao najzdraviji način pripreme obroka jer se namernice bare na takav način da se čuvaju svi minerali i hranljivi sastojci a da se hrana ne prži u ulju koje unište sve što je važno.

Solis aparat za pripremu pirinča ima mogućnost odloženog početka rada, čuvanje temperature hrane do 10 sati i pripreme više različitih namernica istovremeno. To znači da sve namernice možete ostaviti u aparatu i u tačno određeno vreme imati topao obrok, savršeno pripremljen i ukusan.

Prečišćivač vazduha za stambeni i radni prostor

Jedno od najvećih pretnji opstanku čovečanstva je zagađen vazduh koji nas polako ubija pa i ove 2022. među top 5 stvari mora biti aparat za prečišćavanje vazduha.

Srbija je jedna od najzagađenijih evropskih zemalja, a među zagađenijima smo i u svetu. Dok se ne popravi globalno stanje, osuđeni smo da dišemo čestice PM 10 i manje i tako uništavamo pluća, krvotok i polako razaramo organe.

Prečišćivač vazduha je odličan način da se zatvoreni prostori očiste jer tu boravimo i više od 50% vremena. Uređaj za prečišćavanje vazduha sa fotokatalizom uvlači vazduh, uz pomoć UV zraka uništava sve nečistoće, bakterije i viruse, i vraća čist vazduh.

Često se nude i aparati za tretiranje vazduha sa HEPA filterom, ali treba izabrati onaj koji ima nekoliko stepena filtracije pa da se zaista uhvate sve nečistoće. Najkvalitetniji filteri čiste vazduh i sa 7 različitih filtracija pa se ubijaju bakterije, virusi, polen, krupne nečistoće pa će makar zatvorene prostorije biti zdrave za disanje. 

Svaki prostor bi trebalo da ga poseduje jer bi se tako značajno unapredio zdravlje svih koji borave u njemu. Uz neki od efikasnih prečišćivača vazduha za automobil učinili ste dovoljno da živite zdravije.

Solis mlin za kafu – neka svaka šoljica prija!

Nema ništa bolje nego kada postoji mogućnost da se svaka šoljica kafe pripremi od sveže mlevene kafe jer je sigurno da će ukus biti intenzivniji i bolje prijati.

Velika je razlika u ukusu između kafe koja se melje i takva služi za svežu pripremu i one samlevene u kesicama. Razlika nastaje i od razlike u svežini praha koji služi za kuvanje, ali i sastavu kafe jer kada se direktno melje jasno je o kakvoj kafi je reč, a kada se kupi mlevena često može sadržati i neke nekvalitetne čestice ili lošu kafu.

Mlin za kafu je električni uređaj, savršenog dizajna, sa mnoštvom korisnih funkcija pa će se uklopiti u svaku kuhinju i neće zauzimati mnogo mesta, a biće jedan od najkorisnijih uređaja.

Robot za usisavanje

Roboti usisivači su jedan od top 5 stvari koje trebate imati u svom domu. Reč je o malim usisivačima koji imaju bateriju, mali rezervoar za deponiju otpada i četke za usisavanje sa donje strane. Uređaji sami idu kroz prostoriju, uspešno obilaze prepreke i usisavaju dobro, bolje i od većine klasičnih usisivača.

Olakšajte sebi i daljinski, putem aplikacije na telefonu uključite usisavanje i neka vam dom blista bez napora.

Prečišćivač za vodu

Zaslužujete da u svom domu imate izvor kristalno čiste vode koja je prijatnija i zdravija za piće nego flaširana ili ona iz česme. Prečišćivač vode sa magnetajzerom se postavlja na postojeću česmu i svakodnevno prečisti i do 100 l sveže vode koja se može koristiti za piće i kuvanje.

Ovako se i štedi i do 400 € godišnje, ali se i jača organizam usled čega je imunitet u stanju da se izbori sa svim izazovima. Voda jeste izvor života i zato je aparat za prečišćavanje vode nešto što mora posedovati svaka kuća!

Top 5 stvari za kuću čine samo najneophodnije uređaje za domaćinstvo, a lista bi mogla biti mnogo duža. Važno je da se hranimo zdravo, da dišemo čist vazduh i pijemo čistu vodu. Uz to treba dodati i aparate koji će podići uživanje poput usisivača koji sam usisava, ali i aparata za mlevenje kafe zahvaljujući kom je svaka šoljica savršena. 

Ne čekajte više, neka i vaša 2022. godina bude obeležena malim promenama koje donose velike rezultate!

Šta bi vi dodali na ovu listu? Pišite nam komentare nakon čitanja teksta, želimo da čujemo i vaše mišljenje!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *