5 interesantnih poklona za dame

Vreme praznika uvek sa sobom nosi i dodatni stres, a posebno ukoliko želite da iznenadite voljenu osobu.

Nekako se čini da je kupovina običnih, da tako kažemo, poklona, izašla iz mode, te da svi teže da budu što originalniji i da zaista prirede iznenađenje voljenoj osobi. I dok je ranije bilo očekivano da se dame utrkuju kako bi iznenadile svoju jaču polovinu, čini se da se vreme izmenilo. Danas se sve više muškaraca trudi da izabranici svog srca pokloni nešto originalno ili povodom godišnjice zabavljanja ili za Novu godinu, a vrlo često su u igri i pokloni za 8. mart, zatim pokloni za njen rođendan, kao i pokloni za Dan zaljubljenih.

U zavisnosti od povoda, ali i finansijske situacije muškarca u datom trenutku će zavisiti i izbor poklona. Na svu sreću, te je ponuda u ovom segmentu izuzetno obimna, pa sasvim sigurno ideja ne manjka.

Iako je moguće izdvojiti mnogo više od pet originalnih poklona za pripadnice nežnijeg pola, ovom prilikom smo se odlučili za onih pet, koje smatramo najzanimljivijim.

1. Personalizovani originalni pokloni

Dovoljno je da poznajete dobro izabranicu svog srca, te da vrlo lako odlučite koji su to pokloni za Dan zaljubljenih, odnosno za godišnjicu zabavljanja ili za njen rođendan idealni. Naravno da se podrazumeva da u tu grupu spadaju i pokloni za Osmi mart, ali i za Novu godinu i ostale važne datume.

Mnoge fotokopirnice, ali i radnje, koje su specijalizovane za štampu, nude različite vrste originalnih poklona. A pored toga što se možete odlučiti za štampu na majici ili dukserici, možete odabrati i da izabranici svog srca poklonite, na primer vino, na kome će biti etiketa sa njenim imenom i prezimenom.

Takođe, postoji mogućnost i da izradite masku za mobilni telefon sa željenim motivom, ali i foto album, te ram za slike. Uz to, mnogobrojne radnje koje su specijalizovane za izradu originalnih personalizovanih poklona nude štampu i na mnogim drugim materijalima.

Čak i ako niste sigurni čime će biti oduševljena vaša bolja polovina, ako bude primetila da ste se zaista potrudili i izradili jedan takav poklon, nemojte sumnjati da će zaista biti zadovoljna.

2. Karte za koncert ili pozorište

Ukoliko želite zaista da iznenadite svoju nežniju polovinu, a znate da ona ima omiljenog muzičkog izvođača ili pozorišnu predstavu, nećete pogrešiti ukoliko kupite karte za taj koncert ili predstavu.

Mahom su to pokloni za 8. mart, a ne tako retko se muškarci odlučuju i da to budu pokloni za Dan zaljubljenih.

Potpuno je svejedno, u principu kojim povodom odlučite da poklonite nešto tako svojoj izabranici, jer sigurno nećete pogrešiti.

3. Puzle sa omiljenom fotografijom

Postoje pripadnice nežnijeg pola koje i u nešto starijem uzrastu vole da se igraju, pa je onda ovo zaista idealan poklon za njih.

Posebno interesantno je to što možete u specijalizovanoj radnji da zahtevate i da na puzlama bude odštampana željena fotografija.

4. Poklon vaučer

Definitivno nećete pogrešiti ukoliko poklonite izabranici svog srca vaučer u omiljenoj prodavnici. Naravno da to može biti i prodavnica odeće i kozmetike, ali i svega onoga što znate da vaša devojka ili supruga voli da kupuje.

Gotovo je sigurno da je to najisplativiji poklon, a kojim bi trebalo svaka dama da bude i više nego zadovoljna. Iako samo naizgled nije interesantan, definitivno je u pitanju poklon koji je praktičan.

5. Dijamant u blisteru

Iako je možda potrebno da izdvojite nešto veću sumu novca, ako zaista želite da pokloni za Dan zaljubljenih ili pokloni za godišnjicu braka, odnosno godišnjicu veze, ali i pokloni za 8. mart budu originalni, dijamant u blisteru je nešto što će sigurno ispuniti sva vaša i očekivanja vaše izabranice.

U pitanju je vrlo lepo upakovan poklon, koji možete kupiti u gotovo svakoj zlatari. Uz to, nudi se mogućnost i graviranja na pločici, koju dobijate uz ovaj poklon, pa je to sigurno nešto što će izabranica vašeg srca dugo čuvati sa ponosom.

U principu je potpuno svejedno koji predlog ćete prihvatiti, jer je najvažnije da ukažete pažnju vašoj partnerki, a bez obzira koji povod je u pitanju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *