Addiko bankarski proizvodi – rešenje za celu porodicu

„Proteklih nekoliko godina podigli smo kredite za kupovinu novog auta, opremanje stana i letovanje. Početkom godine naš sin je odlučio da se oženi, a to je značilo da treba organizovati i venčanje. I ako je sinova i snajina želja bila da sami isfinansiraju svoje venčanje, suprug i ja smo odlučili da im ipak pripomognemo u organizaciji tog, za njih najvažnijeg dana u životu“, za naš portal kaže Marija koja sa ponosom pokazuje slike sina i buduće snaje.

„Kako su nam bila potrebna dodatna novčana sredstva odlučili smo da konsolidujemo porodične finansije i pokrijemo deo troškova venčanja našeg sina“, nastavlja priču Branislav, Marijin suprug.

Kako ste uspeli da pored 3 postojeća kredita izdvojite dodatna sredstva da sinu i snaji pomognete u organizaciji venčanja?

„Kolege sa posla su nas posavetovali da se obratimo Addiko banci koja nudi dobre uslove za refinansiranje postojećih dugova uz mogućnost isplate dodatnih 25% vrednosti kredita za refinansiranje. Nakon odlaska u filijalu Addiko banke i razgovora sa njihovim savetnikom odlučili smo da objedinimo sva naša dugovanja po kreditima i kreditnim karticama u jedan kredit i uzmemo još dodatni iznos sredstava koji nam je stavljen na slobodno raspolaganje“,  objašnjava Marija.

Možete li nam malo detaljnije objasniti koje Vam je uslove ponudila Addiko banka?

„Naravno. Savetnici iz Addiko banke su nas zamolili da donesemo uverenja o dugovanjima koje samo imali kod drugih banaka. Nakon što su sagledali našu situaciju odabrali smo napovoljniji model konsolidacije dugovanja shodno našim mogućnostima. Imali smo mogućnost odabira roka otplate do 5 do 12 godina u iznosima od 100.000,00 do 2.400.000,00 dinara. Odabrali smo veći iznos reprogama na duži rok jer smo time objedinili apsolutno sva naša prethodna dugovanja sa dužim rokom otplate“, nastavlja sa objašnjavanjem naša draga sagovornica.

Koje benificije Vam je doneo izbor tog modela refinansiranja kredita kod Addiko banke?

„Sa većim iznosom refinansiranja i dužim rokom otplate dobili smo nižu kamatnu stopu i manji iznos mesešne rate. Za naš model određenja nam je efekivna kamaptna stopa od oko 10%, dok bi sa manjim iznosom kredita za refinansiranje i kraćim rokom otplate efektivna kamatna stopa iznosila preko 16%.‚‚ Nadovezuje se Branislav ekonomista po struci.

Da li ste se možda odlučili za još neki paket bankarskih proizvoda koje nudi Addiko banka?

Branislav nam je detaljno objasnio koje su sve usluge dobili od Addiko banke. ‚‚Mi smo se odlučili samo da uzmemo dodatnih 25% od vrednosti kredita za reprogram. Taj iznos nam je isplaćen u celosti u roku od 1 dana od odobrenja kredita i taj novac smo dali deci kao doprinos za organizaciju venčanja. Ali zato su se sin i snaja odlučili da otvore račun u Addiko banci i uzmu Addiko start pakete tekućih računa. Time im je omogućeno da uz minimalne troškove održavanja računa dobiju širok asortiman dodatnih usluga poput Addiko Mobile bankarske platforme pomoću koje mogu sa svog mobilnog računa da izvrše sva plaćanja. Tako da sada svoje mesečne račune plaćaju od kuće bez čekanja u redu. Dobili su mogućnost i dobijanja mesečnih izvoda sa računa i Visa Electron kartice. Visa Electron kartice su im bile posebno interesantne jer mogu da ih koriste na svim terminalima i bankomatima u Srbiji ali i u inostranstvu, a da pri tome imaju samo jedan dinarski račun.‚‚

 Za kraj koje je generalno Vaše iskustvo sa Addiko bankom?

‚‚Vrlo smo zadovoljni saradnjom sa Addiko bankom. Profesionalni odnos njihovih zaposlenih nas i privoleo da svi porodično postanemo njihovi klijenti. Zapravo Addiko banka je jedina banka koja je imala ponudu koja je odgovorala svima nama. Zato i smatramo da je Addiko banka savršeno rešenje za celu porodicu.‚‚ Zaključuje Marija za naš portal nazdravljajući uz domaće vino za sinovu ženidbu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *