Održavajte automobil i neće da vas „izda“- volvo servis

LEDENI dani kojima je tokom ove zime naša zemlja okovana, obiluje stavili su vozače pred dvostruki izazov. Sa jedne strane, automobili su im potrebniji nego ikada, a sa druge, „debeli minusi“ veliki broj četvorotočkaša ostavljaju na parkinzima.

Razlog je, najčešće, neredovno održavanje posebno pred zimsku sezonu. Uz puno razumevanje za to da naši sugrađani ponekada nemaju dovoljno novca da svoje ljubimce redovno servisiraju, to im se pre ili kasnije osveti. Uostalom, veliki broj trilera i horor filmova počinje upravo tako što nekom u nekoj nedođiji stane auto…

Šalu na stranu, bolje je potrošiti nešto novca i vremena na proveru ispravnosti vozila i njegovo redovno servisiranje, nego zvati hitnu službu kada nas kola „izdaju“.

Sa druge strane, savremeni četvorotočkaši su daleko složeniji mehanički i elektronski sistemi od jugića, kečeva i lada, kojih se sećamo sa nostalgijom, ali ruku na srce, njima nikada stvarno ne bi zamenili „volvo“ proizveden u 21. veku.

Automobili poslednje generacije su pouzdani, ali i samo ako se o njima vodi briga, redovno i profesionalno.

To podrazumeva servisiranje vozila, redovnu zamenu ulja i filtera, održavanje  trapa, održavanje kočionog sistema, obavljane „velikog“ servisa, održavanje elektroinstalacija, servisiranje klima uređaja u automobilu, njihovo punjenje i dezinfekciju…

Zbog bezbednosti i da bi se sprečili vanredni troškovi, veoma je važno da se automobil održava i popravlja u sigurnom servisu, poželjno specijalizovanom za određenu marku automobila. Na taj način vozač može da bude siguran da su njegov četvorotočkaš sređivali stručni majstori. Istovremeno, u ovakvim servisima uglavnom garantuju ugradnju originalnih rezervnih delova, proverenih proizvođača, a ukoliko po izboru vlasnika automobila ugrade i polovni rezervni deo, da je i njegova ispravnost proverena pre prodaje.

Automobil je najsigurniji kada se poveri renomiranom serviseru, pogotovo ako se radi o skupljim ili specifičnim, retkim modelima. Na taj način se dobija najbolji odnos cene i kvaliteta obavljenih usluga. Takve firme imaju pouzdanu i savremenu kompjutersku dijagnostiku, koja sa sigurnošću otkriva sve eventualne neispravnosti.

Jedan od takvih servisa je i Volvo Predrag iz Kaludjerice. Dugogodišnje iskustvo, znanje i ljubav prema volvo automobilima prepoznatljiv je simbol ovog servisa.

Volvo servis Predgrad poseduje:

novi delovi za volvo
volvo polovni delovi
– originalni volvo delovi

Kad jednom odete u njihov servis shvatićete zašto vam ih preporučujemo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *