Posna hrana

Benefiti posne hrane na opšte zdravlje organizma

Posna hrana

Posna hrana se smatra lakom za varenje što se ispoljava na ubrzani metabolizam i jačanje organizma. Tokom celog perioda godine, posni dani su veoma česti, najčešće sredom i petkom uz poseban osvrt na velike verske praznike i godišnje postove.

Posna hrana podrazumeva izostavljanje mesa, jaja i mlečnih proizvoda, što dalje usmerava upotrebu povrća, ribe i voća. Posna hrana je bogata brojnim aminokiselinama, vitaminima i mineralima, kojih konzumiranjem mesa ima znatno manje. Posnom hranom stvarate zdrave navike koje utiču na stanje celokupnog organizma, varenje, raspoloženje i opštu cirkulaciju energije. 

Tokom dana posta opredelite se za uslugu posnog keteringa

Tokom konzumiranja posnih jela, izbegavajte prženu ribu na puno ulja. Usmerite pažnju na dinstano povrće, kuvana jela i najrazličitije oblike domaćih slatkiša. Posni ketering najčešće ima upotrebu tokom organizacija slava. Odlike posnog keteringa istaknute su kroz kombinaciju posnih jela sa najrazličitijim namirnicama biljnog porekla. 

Uslugom posnog keteringa poštuju se zahtevi kombinacije različitih jela od ribe, povrća i voća. Podjednako se poštuju boje i najrazličitiji ukusi. U ponudi su predjela i kombinacija više glavnih jela, salate i dezerti sa posnom čokoladom. Masti koje se upotrebljavaju za izradu posnih jela, obavezno su biljnog porekla sa naznačenim sertifikovanim poreklom. 

Odabirom posnog keteringa, klijenti mogu očekivati kreativnost i originalnost koja se po načinu serviranja hrane ističe od klasičnih formi mrsnih jela. Klijenti često ne očekuju prevelike zahteve posnog meni jela, ali su oduševljeni kombinacijom slatkih i slanih ukusa na tanjiru. Klasična posna hrana izlazi iz okvira istoimenog keteringa, poput jela od ribe, pita i namaza. 

Poštovaje zahteva posne hrane prema odabranim uslovima dostave

U odnosu na tip organizovane dostave, sledi odabir ukusnih jela ketering servisa i način istoimene dostave. Dostava hrane ketering servisom je uvek dobra ideja, naročito usled manjeg vremena oko samostalne pripreme i dodatne dekoracije ambijenta. Posebna pažnja se poklanja većem broju zvanica, poslovnih partnera ili manjih zabava sa najužim krugom prijatelja. 

Dobra hrana raznovrsnog izbora značajno utiče na raspoloženje svih pozvanih gostiju. Možete birati dostavu posne hrane, zavisno od dana proslave. Ukoliko su zabave sredom ili petkom, usmerite pažnju na ponuđeni posni meni. Posna hrana često izlazi iz okvira klasičnog serviranja uz manje kalorija i raznovrsnog izbora. 

Kvalitetnom ishranom se postižu zdravije životne navike a potrebe organizma su potpuno zadovoljene dovoljnom količinom kalorija. Prihvatljive usluge ketering servisa uvek su dostavljale zaštićenu hranu u već pripremljenom posuđu za serviranje. 

Opredelite se za posni meni ketering servisa ukoliko ste ljubitelj veganske ishrane

Veganska ishrana podrazumeva konzumiranje raznolikog voća, povrća i masti bez životinjskog porekla sa žitaricama koje čine potpuni užitak ishrane. Posna hrana akcentuje poreklo namirnica sa posebnim osvrtom na zdrav način ishrane i dovoljnu količinu kalorija. 

Posni meni je uvek prioritetan tokom serviranja keteringa, neizostavak u danima posta ili van njega. Ukusna posna jela će obogatiti sadržaj proslava sa posebnim osvrtom na raspoloženje pozvanih gostiju. Uz posna jela najčešće se služe ukusna pića od žitarica, voćna vina i egzotični ceđeni sokovi. Zavisno od tipa proslave i broja zvanica, uvek možete predložiti neko posebno jelo, servirano po ukusu ketering servisa. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *