Da li je rent a car nužnost ili potreba?

Vremenom građani su na prevoz automobilom počeli da gledaju kao na nužno zlo. U gradskom saobraćaju moraju da se prilagođavaju drugim učesnicima i izgleda da nemaju mnogo izbora, jer u špicu gužve nisu samo na mostovima, već i u bulevarima, a glavne gradske saobraćajnice treba izbegavati.

Oooo da, svi smo se tome uverili. Bilo da je reč o gužvi u Srbiji ili negde u inostranstvu. Barem jednom smo ostali zaglavljeni u gužvi. Ali ako si turista, e to može da bude problem. Naime, pojedini turisti zaborave da mogu da se zaglave u špicu, pa onda ne stignu na željene lokalitete. Ali kako je najbolje stići od tačke A do tačke B u velikom gradu?

Gradski prevoz ili taksi, pitanje je sada!

Uvek vam je na raspolaganju taksi? Višestruke su prednosti u odnosu na vožnju gradskim prevozom. Najpre ćete uštedeti vreme. Iskusni taksisti znaju uličice i prečice pomoću koji ćete izbeći gužve, ogromne kolone automobila i autobusa. Najčešće se taksijem sami vozite, pa nema stajanja svakih 5-6 minuta da bi se novi putnici pokupili. 

E sada, druga strana medalje svakako je cena karte, odnosno cena taksi usluge. Ako se poredi taksi i gradski prevoz, cena taksija je višestruko veća. A ako se desi da ste turista u nepoznatom gradu, onda možete da se nađete i u vozilima divljih taksista i onda će vas usluga mnogo više koštati. Ako već birate taksi, onda budite obazrivi da ne biste preskupo platili vožnju.

Da li ste za rent a car?

Kao bolja opcija uvek se pokaže rent a car . Bilo da ste otišli u neki veći grad u Srbiji ili ste turista u nepoznatoj zemlji, onda pomoću rent a car usluge možete i te kako uštedeti i novac i vreme. A evo i kako.

Rent a car je najpre postao popularan na Zapadu. A kako se sve više interesovanje za ovu uslugu širilo, onda se rent a car pojavio i u drugim državama. Najpre su veliki gradovi koji imaju aerodrom iskljkučivo imali rent a car agencije, a danas su one prisutne i u manjim mestima. 

A kako rent a car funkcioniše?

Najpre pretražite koja vam je agencija blizu. Zatim pogledajte koja vozila imaju u ponudi i koja im je cena iznajmljivanja, a zatim šta je sve neophodno od dokumenata. Kada nađete vozilo shodno sopstvenim potrebama, onda ga rezervišite, uplatite depozit i na željenoj lokaciji će vas auto čekati. Ako ste prvi put u nekom gradu onda možete da iznajmite i auto sa vozačem. Na dan odlaska auto vraćate agenciji, a osim auta, samo za sebe dobijate komfor, vozača i odličan model. Sasvim dovoljno za jedno potpuno uživanje na putovanju, zar ne?

Beograd i rent a car

I naša prestonica ima u ponudi brojne agencije koje se bave uslugom iznajmljivanja automobila. Iz godine u godonu sve je veći broj turista, a i njihove potrebe su složenije. Zato se moraju pratiti trendovi i mora se odgovoriti potrebama tržišta.

Uz višegodišnje iskustvo, dobar voznii park i iskusne vozače lako i brzo će svaka rent a car agencija pronaći zainteresovanog klijenta. Svi vole udoban i komforan auto, a ako vam je auto potreban na duži period, onda se u agenciji možete dogovoriti i za određene pogodnosti.

Ako ste odlučili da putujete u neki veći grad, onda na vreme izbegnite gužvu i na vreme iznajmite auto. Uživajte! Bon voyage!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *