Dodatna funkcionalna auto oprema koja olakšava vožnju i putovanje

Bilo da se vozite samo od kuće do posla ili je vaš posao takav da većinu radnog vremena provedete u vozilu neka dodatna oprema može olakašati vožnju i osigurati veću bezbednost. Dodatna oprema je pogodna zbog odnosa cene i funkncionalne primene koju ima u svakom trenutku. Neki delovi dodatne opreme služe da vam omoguće dodatno uživanje, neke da osiguraju bezbednost, a neke kao ispomoć pri vožnji. Ono što im je zajedničko je da upotpunjuju automobil i čine vožnju lagodnijom i praktičnijom. 

Držač za telefon za auto

Praktičnost držača za telefon za auto osigurava vam bezbednost dok vozite. U zavisnosti od modela kojih ima dosta, držač za telefon za auto možete postaviti bilo gde na tabli ili staklu. U donosu na eneterijer vašeg vozila i raspored kontrolnih tabli i ostalih funkcija biraćete i najbolje rešenje i odgovarajući model. Osim donošenja odluke o izboru modela i mesta gde ćete postaviti držač za telefon za auto sve ostalo je vrlo jednostavno – od rukovanja do upotrebe za bilo koji uređaj. Većina dostupnih modela držača za telefon za auto je univerzalna i imaju pokretljivost i mogućnost fleksibilnosti fiksiranja. Ovo je idealno rešenje za one koji provode veći deo vremena u automobilu, a moraju da odgovore na neke pozive. Takođe, za duža putovanja držači za telefon za auto odlični su kako bi vam držali telefon dok gledate u mapu koja nam pokazuje put. 

Štitinici od sunca

Tokom sunčanih letnjih dana vožnja može biti otežana kako zbog visoke temeprature tako i zbog sunčevih zraka koji nam ometaju vožnju. Pored dobre klime koja će osigurati neophodno rashlađivanje u prostoru, štitnici za prozore su dobar način zaštite jer zatamnjuju prostor i štite ga od direktnog prodora sunčevih zraka. Kao i sva ostala dodatna oprema lako se montiraju i jednostavni su za rukovanje. Možete ih kupiti pojedinačno ili u sklopu seta za sve prozore. Oni mogu biti odlični saveznici čak i kada niste vi u vozilu već ste ostavili vozilo parkirano na suncu. A ovome će se posebno obradovati oni koji se voze sa vama i to često mala deca koja bi možda želela i da zadremaju u toku vožnje. 

Auto punjač

Možda ste jedni od onih koji na put kreću samo sa punom baterijom telefona, ali ona često može brzo da ,,iscuri“ uz upotrebu GPSa i mapa. Ili se putovanje može nepredviđeno odužiti iz raznih razloga i tako povećati vreme dolaska do hotela ili mesta gde možete dopuniti svoj uređaj. Kako god, veoma koristan može biti punjač za automobil sa integrisanim kablom sa punjenje. Ili jednostano univerzalni mini auto punjač koji se ubacuje na mesto u vašem auto predviđeno za upaljač. Postoji oni modeli koji imaju više ulaza te omogućavaju više punjenja istovremeno. 

Strugač leda

Zimske dane ne možete zamisliti bez ovog malog i jefitnog ali veoma značajnog proizvoda. Ekonomičan i lak za korišćenje strugač leda biće vam pravi saveznik u ledenim danima. Postoji nekoliko veličina i oblika i zaista je samo na vama izbor koji ćete odabrati. Koji god da odaberet poslužiće vam za brzo i lako skidanje leda i snega sa vašeg vozila. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *