buket 101 ruza

Gestovi koji mogu zameniti reči „volim te“

Ženama je najlepše kada im dragi šapne na uvo „volim te“. Ali mnoge od njih  više vole gestove kojima im muškarci pokazuju da su tražene, potrebne i voljene. Otkrivamo koje gestove možete koristiti da signalizirate ženi  da je ona vaša voljena.

Pažnja

Ženama je potrebna velika pažnja. Gledajte svoju voljenu  u oči tokom razgovora i ne dozvolite da vas pametni telefoni i slično ometaju. Ovo joj pokazuje da vam je stalo do nje i uliva poverenje da je vaš odnos kvalitetan i vredi.

101 ruža

Kada muškarac svojoj voljenoj pokloni buket 101 ruža to znači da ona ima posebno mesto u njegovom životu i da je želi večno pored sebe. Kupovinom 101 ruže vašu dragu ćete oboriti sa nogu i to će pamtiti čitavog života. 

Komplimenti

Komplimenti nisu samo za žene ali ih one obožavaju. One vole da im se dive i rado primaju ozbiljne komplimente o svojoj lepoti i posebnosti. Čak i ako vam draga samo nešto pomogne, recite joj  koliko ste srećni što je tu. Tako joj pokazujete da vam je drago što ste je  izabrali.

Savetnik

Nemojte uvek razgovarati o važnim stvarima sa svojim najboljim prijateljem, već pitajte svoju partnerku za savet – i sledite ga. Tako pokazujete svojoj voljenoj da joj verujete i da cenite njeno mišljenje.

Pokloni

Učinite da vašoj ženi sjaje oči svakog dana. Nek ljubav raste i vaš odnos sa njom.  Sa malim sitnicama nek svaki dan krene, pokažite svoje emocije. Da li je to kafa sa omiljenom čokoladom uz omiljenu muziku ili smuti sa nekim omiljenim voćem, vaučer za masažu ili velnes centar – sve je pravi poklon za nju. Ljubav zalivajte svakog dana malim sitnicama sa puno zagrljaja i lepih trenutaka. 

zagrljaj, ljubav, cveće

Ljubav ide kroz stomak

Još uvek važi stara poslovica „Put do srca je kroz stomak“. S vremena na vreme kuvajte omiljeno jelo voljene osobe. Tako ona  primećuje da ste zainteresovani za nju  i da želite da je “razmazite“.

Ulepšajte se

Muški mozak jače reaguje na vizuelne stimuluse nego ženski.  Ali to ne znači da muškarac sa druge strane treba da se zapusti. Jer žene vole da ste lepi, da vodite računa o zdravlju i oblačenju. Zato je vredno da se doterate za svoju partnerku, lepo obučete, sredite ili je iznenadite prelepim ambijentom i mirisnom kupkom  nakon radnog dana. Ovo ženi  signalizira da joj  želite ugoditi i da je i dalje želite. A svakoj ženi naravno imponuje da je njen muškarac sređen i da blista. 

Dajte joj  slobodu

Kao i muškarcima tako i ženama  je potrebno vreme za sebe. Olakšajte ovaj korak svojoj partnerki tako što ćete je  ohrabriti da odvoji vreme za sebe. Ohrabrite je da izađe sa prijateljicama, ode kod kozmetičara, ode na žurku  ili se bavi nekim  hobijem. Tako pokazujete ženi  da je  podržavate i istovremeno joj dajete slobodu.

Zagrljaj

Prema psiholozima, žene se mnogo više prija  zagrljaj nego  izjava  ljubavi. Zato dajte svojoj voljenoj osobi pravi zagrljaj umesto prolaznog pozdrava – i ostanite zagrljeni najmanje 7 sekundi. Ovako joj signalizirate ljubav i sigurnost.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *