Kako izabrati idealan poklon za vašu dragu?

Najpoznatija ženska dilema svakako je šta obući, ali jeste li razmišljali koje to muškarci imaju dileme. Njima sigurno nije problem šta će da obuku, jer će uvek nešto uspeti da smisle, a ne kao dame koje imaju pun garderober, a opet nemaju šta da obuku baš za taj poseban događaj. Devojke čak i ako iskopaju neku odevnu kombinaciju, onda je muka koji nakit staviti, tako da uvek mora nešto novo da se dokupi, pa makar to bile samo minđuše, ali neka su bar one nove.

A šta je najveći muški problem, ako nije odevanje? E pa, možda nije najveći, ali jedan od najzahtevnijih zadataka koji muškarci imaju jeste kako izabrati idealan poklon za svoju damu. Zato na vreme treba upozoriti sve muškarce da se ne igraju sa životom i ne kupuju garderobu ako ne znaju tačnu veličinu koju njihova lepša polovina nosi, jer ako se kupi uska odeća onda će dama posumnjati da je debela, a ako kupite veću veličinu, e onda čuvajte živu glavu.

Cveće je siguran i dobro proveren poklon, ali šta kupiti uz cveće? Prvo obratite pažnju da izaberete pravi cvet i adekvatnu boju, a ako biste još nešto uz buket, onda su neki slatkiši dobrodošli. Međutim, sama prilika nameće i izbor poklona. Ukoliko je neki važniji događaj u pitanju, kao na primer rođendan vaše voljene, onda je nakit pravi izbor. Bez obzira da li se odlučite za zlatne minđuše ili narukvicu, nećete pogrešiti. Takođe, možete da izaberete i neki privezak, a uz ovakav poklon ide i neka prefinjena bombonjera. Mada uz minđuše i bilo koji drugi nakit savršeno ide buket najomiljenijeg cveća vaše lepše polovine.

Nakit bi bio savršen poklon za Novu godinu takođe. Svakako ne morate da čekate samo važne datume kako biste vašoj dragoj poklonili nešto. Ako ste videli neke minđuše koje vas podsećaju baš na nju, onda ne čekajte, nego ih kupite, pa da li ćete poklon odmah uručiti ili sačekati neku priliku, to od vas zavisi. Svakako, treba imati na umu da je oko vas toliko sitnica koje možete pokloniti vašoj dragoj, samo se malo osvrnite oko sebe.

Sitnica, a veliki poklon

Često se dešava da mali pokloni imaju mnogo veću vrednost, nego da ste bacilli ogroman novac na poklon koji je zadivljujuć, ali koji ne izaziva nikakve emocije. Zato se potrudite da svoju dragu obradujete na neki originalan način, pa makar to bilo kinder jaje, ali kada ga darujete neočekivano, sigurno će izazvati oduševljenje. Ili recimo ako vam je devojka rekla da joj se gleda neki najnoviji film, nemojte odmah tražiti da li ima da se gleda na Internetu, već joj priredite malo iznenađenje i kupite karte samo za vas dvoje.

Ako želite da udahnete nov život vašoj vezi, onda rezervišite vikend putovanje i odvojite se od svih na dva dana. Sigurni smo da ćete uživati sa lepšom polovinom daleko od svih, a takav poklon se pamti. Međutim, ako se spremate na neki ozbiljniji čin, kao što je prosidba, onda vikend putovanje i prsten i više su od dobitne kombinacije. Čokoladice, čaše, šolje, knjige, parfemi, minđuše, ogrlice, narukvice, cveće, samo su neke sitnice koje će obradovati vašu dragu, tako da bilo šta da izaberete sigurno nećete pogrešiti.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *