Tri načina za delotvorno povećanje usana

Apsolutni trend u svetu jesu prilično puna usta, čak i pomalo neprirodno velika. Međutim, kako se trendovi vrlo često bezuslovno prate, tako većina devojaka i žena želi da ima mnogo veća usta od trenutnih. Koristeći različite sjajeve za uvećavanje usta, preparate ili sada već dobro poznate „jabuke“ za povećavanje usana, one pokušavaju da postignu nekada i nemoguće. Takođe jedan od načina jeste i pribegavanje estetskoj hirurgiji. Razlozi zbog kojih se povećavaju usta su uglavnom manjak samopouzdanja, želja za lepšim i punijim usnama, mišljenje da će mnogo lepše izgledati. Sve se zapravo svodi na puku estetiku.

Ipak, kada postoje načini da se to učini, zašto ne probati? Ali, pre svega imamo savet za vas: Povećavajte usne onda kada želite sebi da izgledate lepše, a ne da biste bili isti kao svi ostali, da biste pratili trendove ili nekome drugom bili lepi.

estetika

Estetska hirurgija kao najtrajniji metod

Estetska hirurgija se uvek nameće kao određena vrsta rešenja za sve „probleme“ koje uglavnom imaju žene. Estetska hirurgija se bavi uglavnom ulepšavanjem, a u to spada i uvećanje usana, operacija kapaka, liposukcija i drugi estetski zahvati.. Najjednostavnije objašnjeno postoji skoro pa trajno uvećanje usana – hiruškim putem i privremeno uvećanje usana, koje traje i po nekoliko meseci, a nekada i duže u zavisnosti od toga za koju se metodu odlučite. To znači da u ovom slučaju estetska hirurgija uključuje i povećanje usana hijaluronom, povećavanje usana filerima, sopstvenom mašću, holagenom itd. Postoji mnogo metoda, ali u zavisnosti od vašeg slučaja trebalo bi da odaberete onaj koji vama najviše odgovara. Estetska hirurgija ne bi trebalo da vas plaši, važno je samo da ste apsolutno sigurni da to želite.

Redovna nega i briga o usnama

Redovna nega podrazumeva da koristite blage preparate za usne, da ih u toku zime čuvate i brinete o njima. Takođe je važno da ne dozvolite da vam ispucaju, već morate da ih zaštitie. Kada su ispucala, vaša usta deluju mnogo manje nego inače. Ne smete da koristite preparete koji vam smetaju, koji su prejaki ili koji jednostavno ne odgovaraju vašem tipu kože. Takođe ne treba koristiti više vrsta različitih preparata, jer su naše usne vrlo osetljive i na takve promene mogu negativno da reaguju. Jedan od načina da povećate vaše usne najprirodnijim putem jeste da svako veče pred spavanje namažete prirodno labelo ili kokosovo ulje. Ne bi bilo loše i da napravite masku za vaša usta od prirodnih sastojaka. Na taj način nećete postići efekte kakve verovatno želite, ali ćete dopustiti vašim ustima da „dišu“ i verujte da ćete biti zadovoljni efektom.

karmin

Privremeno povećanje šminkom

Najlakši i najjednostavniji način povećanja usana jeste povećanje usana šminkom. Ipak i u ovom slučaju treba biti pažljiv, jer ne treba nikada da preterujete, kako to sve ne bi izgledalo rogobatno. Postoje jednostavni trikovi, kojih bi trebalo da se pridržavate. Postupak je sledeći: Za početak bi trebalo da uklonite suvišnu kožu sa vaših usana ukoliko je ima. Zatim da stavite vrlo malo pudera preko usana i izaberete olovku koja je najsličnija boji vaših usana. Nakon toga pogledajte se dobro u ogledalo i videćete da se iznad vaših prirodnih usana nalazi gotovo neprimetna bela linija. Olovkom pređite preko nje, tik iznad usana. To ponovite nekoliko puta. Zatim nanesite na usne prirodni balzam ili neki drugi sjaj u „nude“ nijansi. Nakon toga možete naneti i olovku u tamnijoj boji za bolji efekat. Ovo je vrlo jednostavno metoda, jer to možete svakog dana da ponavljate kada izađete iz kuće i vaša usta će tako uvek delovati veća nego što inače jesu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *