Monton casa dell intimo

Koje kožne jakne i montoni u boji dolaze u obzir sa sezonu jesen/zima 2018?

Dobro je kada u svom ormaru imate uvek brdo boja. Dobro je kada uvek znate šta ćete da obučete, mada su takve žene retke, ali verovatno veoma srećne. Dobro je kada volite boje i kada niste ograničeni samo na dve boje. Naravno da svi imamo omiljene boje i naravno da uvek te omiljene više forsiramo, odnosno više nosimo pa samim tim i više kupujemo stvari u tim bojama. Mislimo da nam neke boje lepše stoje nego druge i naravno u nekim bojama se osećamo mnogo lepše, tako da je sasvim opravdano da neke boje nosite više, a neke manje. Isti je slučaj i sa kožnim jaknama.

Crna kožna jakna je neophodna, kao i dobar monton u boji

Pre svega u ormaru morate da imate žensku kožnu jaknu u crnoj boji. Dakle, to je osnova. Ne smete sebi dozvoliti da imate ženske kožne jakne u raznim bojama, a da nemate u crnoj. Crna kožna jakna vam je potrebna, jer nju možete u gotovo svim prilikama da nosite, uz gotovo sve kombinacije. I naravno da postoje oni ljudi koji ne vole da nose crne stvari, pa tako ne vole ni crne kožne jakne, ali u nekim prilikama ženska kožna jakna u crnoj boji je zaista pun pogodak i zaista ne može da je zameni niti jedna druga boja, ali niti jedna druga jakna. Tako da, prvo sebe obezbedite jednom kvalitetnom ženskom kožnom jaknom, a kasnije razmišljajte o bojama. Kada je monton u pitanju, onda se devojke i žene obično odlučuju za neku drugu boju, a ne za crnu. Lepota montona je više izražena u nekim drugim bojama i verovatno ste i vi sada kada smo napisali monton, pomislili na neku braon ili bež boju montona, ali ne i na crnu. Tako da u slučaju montona, ne važi pravilo „jedan crni morate da imate u ormaru“, već važi pravilo da izbarete onaj monton koji izgleda perfektno.

Monton casa dell intimo

Prljavo roze ženska kožna jakna

Iako vam se možda čini da prljavo roze žensku kožnu jaknu nećete moći da nosite uz mnoge kombinacije, ubrzo ćete videti da ste se i te kako prevarili. Ove sezone će izuzetno biti popularna prljavo roze ženska kožna jakna. Probajte da je nosite uz neke zanimljive kombinacije, probajte da je nosite uz bele ili crne košulje, suknje, farmerice ili šarene majice. Ubrzo ćete videti koliko je prljavo roze boja zapravo jedna neutralna boja, koja zaista može da ide uz mnoge stvari. Kada naravno ne ide, onda uvek u ormaru imate i tu famoznu crnu žensku kožnu jaknu,tako da ste definitvno osigurani.

Braon kožna jakna

Iako mnogi misle da su braon kožne jakne rezervisane samo za muškarce i da njima bolje stoje i ovde su se prevarili.

Žene koje nose braon kožne jakne deluju mnogo moćnije i mnogo se bolje osećaju kada nose braon kožnu jaknu.

Ove jakne zaista imaju nešto posebno. Morate naravno da izaberete dobru braon žensku kožnu jaknu, jer neke mogu da deluju mnogo prosto, mogu da budu takve da se neće uklapati uz mnogo kombinacija, tako da ovde oprez prilikom izbora dizajna treba da bude na prvom mestu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *