Koliko bi vas mogao koštati ketering

Ketering je odlična opcija za mnoge prilike. Bilo da spremate proslave, rođendane, okupljate prijatelje, rođake, slavite nekim drugim povodom. Ima mnogo razloga za slavlje, a ketering zaista može da bude vaš dobar saveznik u celoj toj priči, potovou kada su u pitanju neke veće proslave.

Ketering se uvek naručuje kada su neke posebne prilike, kada jednostavno želite da napravite neku dobru atmosferu, kada želite da pružite potpuni ugođaj vašim gostima. Sve češće je ketering opcija o kojoj se razmišlja i kada je organizacija svadbe u pitanju.

Vi naravno uvek možete naručiti picu ili bilo šta od brze hrane, kupite neke grickalice, ali ukoliko odabarete nešto iz ketering ponude, to zaista može obradovati vaše goste.

Dolazimo i do druge stavke – a to je cena keteringa. Naravno, ova stavka je jedanako važna i od nje i zavisi da li ćete i koliko naručiti kada je ketering u pitanju.

Večera za prijatelje

Krenimo od najjednostavnije varijante i one koju sa kojom ćete se možda najčešće i susretati. Dakle, kada slavite rođendan to je jednom godišnje, tako isto i neke specijalne prilike. Međutim, prijatelje zovete više puta u toku godine ili meseca, zavisi kako se družite. Tako da ukoliko želite da im napravite večeru ili nešto za jelo, jednostavno možete da ih iznenadite nekim ukusnim jelima, na koja oni do sada nisu navikli. Ketering za rođendan sa prijateljima vas može koštati oko 500 dinara po osobi. Taj ketering bi sadržao različite slaniše, od proja, projica, do nekih malih sendvičića, zatim kanapei su obavezni sa različitim ukusima, koje opet vi birate, salatice po potrebi i slično. U ovu ponudu ulazi i piće. Dakle, ovo je vrlo jednostavna i jeftina varijanta, zato što ćete imati mnogo različite hrane, koja pored toga što će biti ukusna, vrlo će lepo izgledati.

Kokteli i poslovne večere

Vrlo često se za ove prilike naručuje ketering. Dakle, kokteli, premijere filma, otvaranje neke radnje, promovisanje neke knjige, tribine, događaji. Svi ovi događaji uključuju ketering i to kakav ketering. Svi prisutni samo žele da što pre priđu stolu, kako bi nešto mogli da prezalogaje, zato što ih neverovatna ponuda tera na to. E sada, vratimo se na temu. Dakle, ovakva vrsta keteringa bi mogla da vas košta oko 35.000 za dvadesetak ljudi. I ova ponuda keteringa uključuje mnogo toga, ne samo jednostavan meni. Opet zavisi od vaših želja, ali tu mogu biti i riba i meso, i salate, kanapei naravno itd.

Sami želite da sastavite meni?

I ova opcija postoji. Dakle, ne želite da dobijete paket keteringa, već želite da sami sebi odredite paket. I to je sasvim u redu. Ako biste želeli sa naručujete samo kanapee recimo i želite da imate mnogo raznovrsnih kanapea, onda treba da znate da jedan kanape može koštati 50 dinara, a može i više i to sve od 100 dinara u zavisnosti od toga koje vrste kanapea naručujete. Pa tako, kanapei sa pečenicom i maslinom i kačkavaljem vas mogu koštati oko 50 dinara, a kanapei sa lososom 100 dinara. Imajte u vidu da su kanapei mali, odnosno ne baš tako mali, ali niko se neće zadovoljiti samo jednim kanapeom, tako da ih morate naručiti više.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *