frizideri sa zamrzivacem

Kvalitetna bela tehnika za svaku kuhinju

Kuhinja je deo doma u kojem se provodi jedan deo dana, bar dok se pripremaju omiljeni, ukusni i zanimljivi obroci. Ukoliko se u njenom sastavu nalazi i trpezarija, onda je vreme provedeno u kuhinji još duže i značajnije.

Zbog toga, u kuhinji se nalazi veliki broj bitnih elemenata i uređaja, koji obezbeđuju pripremu jela, čuvanje namirnica, kao i održavanje higijene u ovoj prostoriji na visokom nivou. Bela tehnika za kuhinju nalazi se u više različitih oblika i dimenzija, kao i veoma raznovrsnih namena. Neophodno je da bude izabrana uvažavajući karakteristike izbora kao što su vrhunski kvalitet, moderne i raznovrsne funkcije, kao i odlična trajnost i izvan predviđenog perioda garancije. 

Bela tehnika namenjena kuhinji veoma je raznolika. Dok se u minijaturnim kuhinjskim prostorima nalaze samo osnovni uređaji, prostrane kuhinje krasi čak i veći broj istovrsne bele tehnike, za pripremu obilnih obroka, kao i čuvanje ogromne količine namirnica. Neophodno je da se u svakoj kuhinji nalaze frižideri. Danas su veoma atraktivni i praktični kombinovani, odnosno frižideri sa zamrzivačem. Pored toga, sve češće se biraju ugradni elementi bele tehnike i uređaja, poput rerne, ravne ploče, mikrotalasne pećnice, kao mašine za pranje sudova. Najvažnije je da bela tehnika bude kvalitetna, pa na taj način Bosch frižideri, mašine, šporeti i drugi uređaji, oličenje su trajnosti, vrhunskih performansi i savršene estetike za svaki kuhinjski prostor.

Frižideri sa zamrzivačem – praktičnost i ušteda prostora u jednom proizvodu

Savremeno, moderno i vrlo funkcionalno rešenje za čuvanje i odlaganje hrane, možete imati uz frižidere sa zamrzivačem, ili poznatije kombinovane frižidere. U jednom proizvodu, specijalno dizajnirani Bosch frižideri, daju odlične mogućnosti za rashlađivanje, čuvanje i zamrzavanje hrane, odnosno svih potrebnih namirnica. A mogućnost podešavanja više nivoa temperature, dosta polica, držača i mehanizama u kombinaciji sa LED rasvetom, daju odlična svojstva za sve kupce i korisnike. Bosch frižideri osmišljeni su i da budu estetski dopadljivi, kao i da se savršeno uklapaju u sve boje kuhinje. Iako se najčešće frižideri biraju u beloj i sivoj boji, danas je dostupna široka paleta, pa je moguće i odabrati omiljenu nijansu po porudžbini. 

Bosch frižideri u kombinovanoj ili klasičnoj varijanti mogu biti standardni ili ugradni. Danas su veoma popularni ugradni kombinovani frižideri, preko kojih se sa prednje strane postavljaju vratanca, koja se estetski kreiraju u istoj varijanti kao i ostatak kuhinjskih delova. Samostojeći Bosch frižideri imaju dve varijante: sa zamrzivačem ispod, ili iznad prostora za čuvanje i održavanje namirnica. Zamrzivač i frižider mogu da budu odvojeni tačno po sredini, ili na drugi način. Mnoga od ovih svojstava predviđena su unapred specifikacijom i tehničkom dokumentacijom uređaja, a neke su stvar izbora kupaca. 

Funkcije koje imaju kvalitetni Bosch frižideri – maksimum performansi

Frižideri mogu biti samostojeći ili kombinovani. Bosch frižideri imaju kvalitetne performanse u obe varijante, i veoma su traženi na tržištu. Veoma su prilagodljivi potrebama, kao i raspoloživom prostoru kupaca. Tako, mogu imati vrata koja se otvaraju sa leve ili sa desne strane, kao i veći ili manji broj polica. Pored toga, frižideri sa zamrzivačem kreiraju se u velikom broju dimenzija. Pored standardne širine od poznatih 60 centimetara, Bosch frižideri se kreiraju i u manjim i u većim dimenzijama, čak i do 86 centimetara. U pogledu energetske klase, najveći broj modela ima snažna svojstva, čak i do A+++, dok se nivo buke kreće od vrlo, veoma i izuzetno tiho. 

Bosch frižideri imaju više mehanizama održavanja svežine. Neki modeli imaju i mogućnost pametnog povezivanja i uklapanje pored bočnih zidova i elemenata nameštaja. LED rasveta ravnomerno osvetljava prostor, tako da su Bosch frižideri pregledni i uredni u svakom trenutku. Automatsko super zamrzavanje pruža brže zamrzavanje hrane, kao i potpunu zaštitu od nastanka leda. Frižideri brenda Bosch imaju prepoznatljive karakteristike, oličenje su kvaliteta i trajnosti, a i veoma su popularni na našem tržištu i u regionu. 

Druga bela tehnika za uređenje kuhinje – moderno i funkcionalno

Pored toga što su frižideri sa zamrzivačem veoma aktuelni, praktični i kvalitetni, tu su i drugi Bosch uređaji za maksimum uređenja kuhinje na najmoderniji način, u skladu sa trendovima današnjice. Frižideri su bela tehnika koja odlično čuva i zamrzava hranu, a Bosch je kreirao i druge profesionalne uređaje za pripremu omiljenih ukusa i aroma. Tu su neizostavni električni šporeti, odnosno danas češći izbor su ugradne rerne i ravne ploče. One se postavljaju odvojeno, indukciona ili klasična ploča u visini radne ploče, a rerna se postavlja na veću visinu, što je dodatno bitno sa aspekta bezbednosti, posebno dece. Indukcione ploče štede električnu energiju i vrlo su efikasne i pogodne za brzu pripremu različitih jela. 

Mašine za pranje sudova biraju se za savremene kuhinje još u postupku sklapanja elemenata i delova. Sa druge strane, čak i za gotove kuhinje, kupuju se samostojeće, kvalitetne Bosch mašine za pranje sudova, kao efikasna i praktična pomoć u održavanju higijene sudova. Mogu da imaju veći ili manji kapacitet za pranje kompleta sudova. Kvalitetne, ugradne i standardne mikrotalasne pećnice, danas imaju veliki broj funkcija, što za nizak cenovni izdatak daje odlične mogućnosti podgrevanja, čak i pripreme velikog broja jela. Bosch bela tehnika kreirana je i sa stanovišta kvaliteta pojedinačnih delova, osmišljavanjem velikog broja naprednih funkcija, i savršene estetike za svaki vaš prostor kuhinje. 

U kuhinji se pripremaju najlepša jela, a često i konzumiraju obroci. Značajno je da bude kvalitetno osmišljena i savremeno opremljena, kako u pogledu kuhinjskih elemenata, tako i kada se radi o beloj tehnici i uređajima. Bosch uvek prednost daje formiranju isključivo kvaliteta i jedinstvenosti, što se prepoznaje na tržištu. Čak i u pogledu cene, odnos sa kvalitetom i raspoloživim funkcijama je i više nego odličan. Frižideri su deo bele tehnike koja je vrlo atraktivna, inovativna i jedinstvena, u moru sličnih proizvoda. Posebno su u trendu frižideri sa zamrzivačem, odnosno kombinovana varijanta, koja daje dve bitne funkcije u jednom proizvodu: hlađenje i zamrzavanje namirnica. Ujedno štede prostor kuhinje i daju veliki broj podešavanja temperaturnih nivoa i drugih svojstava. Pored toga što su Bosch frižideri kvalitetan izbor, tu su i mašine za pranje sudova, rerne i ploče, mikrotalasne pećnice i mnogo toga drugog što će učiniti da vaša kuhinja dobije novi sjaj. Ne samo da će imati blistavost modernim i estetski savršenim uređajima, već će i praktičnost i funkcionalnost biti podignuta na najviši mogući nivo. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *