Letnja ponuda noćnih klubova u Beogradu

 

Ko nije iskusio beogradske letnje večeri – ne zna šta propušta. Od šetnji pored Save i Dunava, Kalemegdana, do malih uličica na Dorćolu…Naravno, kako da se zaobiđe poseta i famous Belgrade clubs. Oni vas nikako neće ostaviti ravnodušnim, bilo da volite elitne klubove ili male opuštene. Za svakoga se može pronaći mesto iz snova. Mesto na kome će da uživa cele večeri.

Provod do jutra

U srpskoj prestonici ima ogroman broj klubova. U većinu se dolazi oko ponoći i partija do jutra. U neke od njij idete i posle svitanja, na nastavak zabave, jer se nalaze u podzemnim lokalima. To je odlično za sve koji toliko vole noćni provod i rado se provode i nakon što krenu prvi jutarnji prevozi. I to niste osuđeni samo na par klubova koji rade do zore, već imate izbor od bar više desetina. Zar to nije sjajno?

Ovo je odlično jer ne morate da izađete rano u grad, ukoliko imate neke obaveze, već možete  i u sitne sate. I tada ne propuštate zabavu. Naprotiv, stižete u pravi čas.

Jedinstvena atmosfera u Belgrade clubs

Noćni klubovi u našoj prestonici nude mogućnost da birate koju vrstu muzike volite da slušate. Tako, ako žele, stranci mogu da biraju klubove u kojima se pušta samo strana muzika koju razumeju. A opet je ovoga puta osete na drugi način. Dožive muziku na srpski način, jer vide kako se Srbi uz nju vesele, pevaju, igraju..Na ovaj način najbolje upoznaju srpski narod i to im ostaje u lepom sećanju.

Naravno, srpski mentalitet mogu da osete i u Belgrade clubs u kojima se sluša naša domaća muzika. Iako ne razumeju nijednu reč, dotakne i njih emocija pesama. Jedinstveni osećaj slavlja će ih naterati da požele što pre da se vrate u Beograd.

U klubovima u Beogradu turisti mogu da probaju različita pića. Neka od njih su specifična baš za našu zemlju, tako da će nakon degustacije poželeti da kupe rakiju, srpsko pivo ili vino kao suvenir. Naravno, ponudu svetskih, poznatih brendova pića i koktela, takođe mogu da degustiraju u the best Belgrade clubs. Tako da se ni u tome ne razlikuju beogradski klubovi od najboljih klubova u svetu.

Strancima je povoljno

Bilo gde u svetu, strance dobar provod kao u Belgrade clubs košta mnogo više. Obavezno plaćanje ulaza, garderobe, postavljen minimum para koji mora da se potroši na kupovinu pića – toga nema u svim klubovima u Beogradu. Zato, kod nas mogu da se provedu za par puta manje para nego u poznatim evropskim metropolama. A da provod ne bude ništa lošiji. Čak više – i da im bude lepši i zabavniji. To je zasigurno jedan od razloga zbog kojih se turisti rado vraćaju u Beograd.

Na kraju, ipak glavni razlog njihovog vraćanja u srpsku prestonicu smo baš mi, Srbi. Pozitivna energija, veselje do jutra, gostoprimstvo, opuštenost i ljubav prema noćnom provodu – to sve stranci mogu da nauče samo od Srba. Pogotovu kada odu u neki od Belgrade clubs. Nakon celodnevnog uživanja u lepotama grada – prirodi, vidikovcima, reci, manjim uličicama, lepim zgradama, odlazak u noćni provod u beogradski klub će im samo ulepšati boravak.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *