Mesta savršenog provoda u Beogradu

 

Beograd je, između ostalog, najpoznatiji po noćnom provodu i noćnom životu koji se ne ponavlja skoro nigde više u svetu.

Ako ste ga posetili, ili nameravate to da uradite, morate osetiti i sam noćni život, jer se radi o gradu koji je uvek budan i koji nikada ne miruje. Tome doprinose brojni faktori, od velikog broja mladih ljudi koji u njemu žive, naroda koji je uvek spreman da zapeva i zaigra, pa do brojnih kafana, klubova, splavova. 

Noćni život u Beogradu nije obezbeđen isključivo za mlade, iako su mladi njegova najveća publika i ciljna grupa, već je otvoren prema svima, bez ikakvih razlika i odvajanja, jedino što je potrebno imati jesu dobra energija, volja i spremnost na đuskanje do zore! Može se reći da je savršen provod svuda gde se zaputite, ali ovog puta izdvajamo dva, relativno mlada, ali veoma popularna splava na kojima su žurke među najsavršenijima.

 

Izdvajamo – splav Lasta

Ako ste željni kvalitetnog elektronskog zvuka, umeća i veština najboljih gradskih DJ-eva koji se ne pojavljuju baš svuda, onda je splav Lasta mesto koje se ne zaobilazi ni u kojem slučaju. Lasta je splav koji je za kratko vreme postigao popularnost među urbanim, poslovnim, elitnim, društvima, ali ne onima koji su uzdržani i stegnuti u svom provodu, već onih koji koriste trenutke provoda da se opuste, zabave, da steknu nova poznanstva i da kroz smeh i igru provedu veče.

Splav Lasta je savršen ako volite da komunicirate sa ljudima, upoznajete nove osobe, da nesmetano pričate sa onima koji su vam u blizini, jer atmosfera dobrodošlice i pripadnosti koja se na njemu oseća nije nigde izražena u tolikoj meri. Uz savšrnu uslugu i jako bogatu ponudu, najbolje koktele u gradu, Lasta je mesto za običan izlazak, proslave rođendana sa društvom, ali i mesto koje se najradije bira za momačke i devojčake večeri, obeležavanje posebnih datuma i trenutaka koji zahtevaju dobru energiju i veče koje će se dugo pamtiti.

 

Savamala, Ada ili Skadarlija? 

Beograd ima nekoliko različitih kvartova koji su ispunjeni restoranima, barovima i klubovima. Možete lako izabrati kvart i ići od bara do bara. Postoje tri različita područja noćnog života koja se preporučuje da proverite: okrug Savamala, jezero Ada i ulica Skadarlija. Možete lako odabrati jedno područje i tamo ostati celu noć, ali takođe je lako da uhvatite taksi i da idete s jednog mesta na drugo.

Ako ste više boemski tip, skoknite do Skadarlije. U pitanju je stari boemski deo grada, ispunjen pabovima sa ogromnim količinama otvorenog prostora i puno je živopisne ulične umetnosti. Ovde ćete naći ljude svih starosnih grupa, a postoji i lepa kombinacija restorana, barova i klubova.

U Savamali budite od popodneva i posmatrajte kako se noću restorani u kojima se kafenisalo i ćaskalo uz piće postaju poligoni za đuskanje i noćni provod. A za idealan da kraj reke i noć punu zabave koja se ne propušta, jezero Ada je odličan izbor. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *