NAJMODERNIJE ITALIJANSKE STOLICE

Dvadesetih godina prošlog veka stvorene su prve moderne stolice. Današnji modeli prave se tako da zadovolje sve potrebe čoveka 21. veka. Neophodno je da budu dugotrajne, da su udobne i ergonomskog dizajna, ali i estetski lepe.

Moderan nameštaj se konstantno usavršava vremenom, a i stolice koje su danas dostupne na tržištu prošle su pravu evoluciju. 

Posebno je važno naglasiti vrhunski kvalitet italijanskih stolica, koje su uvek u trendu i na ceni, kao i jedinstvenu ponudu brenda Calligaris, koji je zapravo započeo priču o modernim stolicama.

KARAKTERISTIKE MODERNE STOLICE

Formu modernih stolica odlikuju jasne linije i geometrija. Čistog su izgleda, a ornamenti su minimalni. Osnovna je drvena ili metalna, dok se za sedište i naslon koriste različite varijacije poput tekstila, kože, plastike, tvrdog drveta… 

Nije neobično da se za jedan model koristi više različitih materijala pažljivo odabranih. Moderne stolice su funkcionalne, lako se premeštaju, sklapaju i rasklapaju. Mnoge su podesive, uglavnom po visini. 

Praktične su za opremanje malih stanova, kafića i drugih objekata gde nema puno mesta za masivan nameštaj. Prate ideju minimalizma i pomažu da se stvori što više slobodnog prostora.

KAKO DA ODABERETE MODERNU STOLICU PO SVOJOJ MERI?

Imajte za početak na umu dve stvari: raspoloživ prostor i potrebe Vas i Vaše porodice, odnosno Vaših zaposlenih, u zavisnosti da li opremate stambeni ili poslovni prostor. Pazite i na visinu stola koji ide u kombinaciji sa stolicama. 

Ako planirate da sedite dugo na stolici dok izvršavate radne zadatke ili gledate televiziju, vodite računa da kad sednete na nju u potpunosti odgovara Vašoj kičmi. Pre nego što se odlučite za željeni model bilo kog proizvođača, raspitajte se kod osoba koje su koristile isti ili pogledajte recenzije na internetu. 

Ne morate se strogo držati modernog stila, jer takve stolice mogu sjajno da se uklope i u tradicionalno uređen enterijer.

ULAGANJE U ITALIJANSKE MODERNE STOLICE SE ISPLATI

Italijanski nameštaj se izdvaja od ostalih modela na svetskom tržištu. Možda je potrebna malo veća investicija, ali to ne treba da Vas obeshrabri. Naprotiv. Dobijate komade koji su izuzetno kvalitetno izrađeni, od najboljih materijala, dugotrajni i služe svrsi čak i kada se frekventno koriste. 

Takve su i italijanske moderne stolice. Neuništive, lepog dizajna i praktične. Daju svakom prostoru sofisticiran izgled i time ne zauzimaju mnogo mesta. Bićete pošteđeni od česte kupovine nameštaja i mirni na dug period.

POGLEDAJTE ASORTIMAN ITALIJANSKIH MODERNIH STOLICA

Italijanski moderan nameštaj je odavno dostupan u Srbiji i to mahom u specijalizovanim salonima nameštaja gde se nude modeli isključivo dizajnirani i proizvedeni u Italiji. Izbor je zaista ogroman i svaka od tih stolica će Vas odlično služiti bilo da birate komade za svoju trpezariju, dnevnu sobu, restoran, kancelariju… Sa njima dobijate sve što poželite. One diktiraju trendove, krase prostoriju u kojoj se nalaze, komforne su i za duže sedenje i štede prostor. Sa italijanskim stolicama u modernom stilu nema greške.

CALLIGARIS – IME KOJE STOJI IZA PRVE MODERNE STOLICE

Porodični biznis pokrenut dvadesetih godina prošlog veka početak je sada svetski poznate kompanije poznatog naziva Calligaris. Od male radionice gde su se pravile stolice sačinjene od drvenog rama i pletenog dela za sedenje nastao je ozbiljan i poznat brend. Calligaris je internacionalna kompanija i ona pored mnogih drugih zaslužna je za status Italije kao zemlje u svetu u kojoj se proizvodi najbolji nameštaj. Calligaris u svom asortimanu uvek prvo prezentuje svoje stolice koje diktiraju trendove i konstantno se prilagođavaju potrebama modernog čoveka. Ako svoj prostor za život ili rad uređujete u modernom stilu, obavezno ga dopunite Calligaris stolicama. One su precizno izrađene i otporne. Izuzetno lepe i funkcionalne. Apsolutno savršene.

AKTUELNI MODELI CALLIGARIS STOLICA

I danas Calligaris ističe stolice kao najvažnije elemente enterijera u bilo kom prostoru, bez obzira da li služi za stanovanje ili obavljanje neke delatnosti. Za njihov asortiman se može reći da je šaren, raznovrsan i bogat. Toliko modela je u ponudi da je prosto nemoguće da ne pronađete nešto što će zadovoljiti Vaše potrebe, ukus i zahteve. Dostupni su modeli sa i bez rukohvata, kao i klupice za sedenje i kancelarijske stolice. Za izradu se koriste raznovrsni materijali u koje se ubrajaju drvo, koža, plastika, metal i različiti tipovi tekstila. Svi modeli se prave sa tankim i visokim nogarama i u neutralnim bojama. Izgledaju elegatno i otmeno, a lako se kombinuju u bilo koji postojeći enterijer. Aida kolekcija je lepa u svojoj jednostavnosti. Vela modeli sa niskim naslonom odlično će stajati pored Vašeg kuhinjskog ostrva ili bara u kafiću. Atollo klupica i tabure su sjajan set koji itekako može ulepšati prostor u kome živite ili radite. Elle stolice se preporučuju za kancelarije jer su komforne, podesive visine, sa perfektno odrađenim tapacirungom i bazom od aluminijuma.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *