Učenje engleskog za decu online – prednosti ovog modela učenja

Postoje mnogobrojni razlozi zbog kojih svako dete treba da zna i uči engleski jezik. Engleski jezik za decu je potreban kako bi ona u budućnosit bila spremna da obavljaju svakodnevne aktivnosti na internetu, slušaju i razumeju stranu muziku, različite filmove i videe ili čitaju knjige u izvornom obliku. Takođe, danas se zaposlenje i napredovanje u poslovnom svetu ne može zamisliti bez poznavanja engleskog jezika, time je bitno da dete usmerite u što ranijem periodu ka učenju engleskog jezika. 

Engleski jezika za decu online može pomoći da vaš mališan da uz igru i prilagođene teme nauči engleskog jezika i stvori za sebe nove, bolje životne prilike i opcije. 

Sta omogućava kurs engleskog jezika za decu online?

Govor, čitanje, pisanje i slušanje su četiri jezičke veštine koje dete može naučiti i savladati uz pomoć kursa engleskog jezika za decu online.

Engleski jezik za decu online može biti organizovan na različite načine: 

  • kao individualna nastava gde postoji jedan učenik i jedan polaznik kursa i gde se tok i organizacija rada potpuno prilagođavaju potrebama polaznika;
  • kao mikro grupa koju pohađaju dva ili tri učenika, koja imaju isti nivo poznavanja engleskog jezika i iste ciljeve u učenju engleskog jezika
  • kao mala grupa koja broji do pet članova, koji se sastaju nekoliko puta tokom nedelje i koji imaju slične afinitete i ciljeve kada je učenje engleskog jezika u pitanju
  • kao velika grupa koja ima šest i više članova. 

Kada upišete dete na neki kurs engleskog jezika onlajn, najpre će ono uraditi  takozvani „ulazni“ test na osnovu koga će stručnjaci iz škole straih jezika, prema tačno utvrđenim standardima, odrediti koji je njegov nivo poznavanja engleskog jezika.

Poznavanje engleskog jezika može biti na jednom od 6 nivoa: A1, A2, B1, B2, C1 i C2. A1 predstavlja osnovni, početni nivo dok je C2 definisan kao najviši nivo poznavanja stranog jezika.

Engleski jezika za decu online se organizuje tokom cele godine, a škole stranih jezika koje organizuju online kurs engleskog će se potruditi da na najbolji način odgovore svim zahtevima polaznika, i usklade termine održavanja nastave sa obavezama polaznika. 

Kako dete naučiti konverzacijski engleski?

Kurs konverzacijskog engleskog jezika je osmišljen sa ciljem da polaznici usavrše komunikacijske veštine, obnove postojeće znanje i dodatno usavrše već postojeće znanje engleskog jezika. Pored toga, konverzacijski engleski detetu pruža priliku da uči i obnavlja vokabular, da diskutuje o različitim temama i obrađuje različite tekstove i oblasti koje se njemu zanimljive.

Čas konverzacijskog engleskog jezika za decu je zamišljen tako da profesor vodi i usmerava čas, ukazuje na eventualne greške, a polaznici kursa su ti koji uzimaju aktivno učešće i komuniciraju veći deo časa. Pored toga, brojne škole svojim polaznicima daju audio snimke sa završenog časa kako bi se mogli podsetiti obrađenih tema i obnoviti pređeno gradivo. 

Dakle, tokom kursa konverzacijskog engleskog ze decu online akcenat se stavlja na govor i pravilan izgovor, pri tome ne zaboravljajući gramatička pravila. 

Engleski za decu online putem različitih platformi koje pružaju mogućnost da se času priključe. Škole nude različite termine časova, kako bi svaki polaznik mogao da uklopi svoje svakodnevne obaveze sa usavršavanjem engleskog jezika.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *