Pogledajte zbog čega su srebrne narukvice najbolji poklon za sve prilike

U sezoni različitih slavlja – proslava rođendana, krštenja, matura i diplomiranja uvek se od gostiju, pogotovo bližih rođaka i prijatelja, očekuje da donesu neki prikladan poklon. U sadašnjoj finansijskoj situaciji u kojoj smo se svi našli najčešće se „hvatamo za glavu“ kada dobijemo pozivnicu za neki događaj jer znamo da moramo da izdvojimo novac za poklon. Međutim, postoji jedan univerzalno prikladan i povoljan poklon za sve prilike, a to su srebrne narukvice.

Narukvice su i inače omiljeni komad nakita većini žena upravo zbog toga što su praktične, ne smetaju im dok rade i ne postoji opasnost da ih pokidaju dok se češljaju ili presvlače kao što je slučaj sa minđušama i ogrlicama. Zbog toga je ovaj poklon pun pogodak za svaku ženu.

Srebrne narukvice su najpovoljnije

Razlog zbog kojeg su srebrne narukvice univerzalno dobar poklon je to što su daleko povoljnije od onih od žutog ili belog zlata. Dakle, za neki pristojan novac možete da kupite lep poklon i to od plemenitog metala. 

U zlatarama se cena srebrnih narukvica kreće od nekoliko hiljada pa sve do petnaestak hiljada dinara. Na cenu utiču pre svega težina, ali i način izrade i to da li na narukvici ima nekih posebnih detalja – poludragog kamenja ili nekih posebnih privezaka. U svakom slučaju, veliki je izbor i to prikladan za svačiju kupovnu moć.

Daleko su zanimljivije od zlatnih

Za razliku od onih od belog i žutog zlata srebrne narukvice mogu biti daleko interesantije. Iz nekog razloga narukvice od srebra se prave u daleko više stilova od narukvica od zlata. 

Upravo zbog toga ćete lakše da pronađete srebrne narukvice koje će odgovarati specifičnom stilu osobe kojoj kupujete poklon. Na primer, čak i ako kupujete poklon za devojke koje inače ne nose nakit ili imaju određen književni ili filmski ukus, uvek možete da pronađete i nešto za njih. Pored toga ogroman je izbor klasičnih narukvica u geometrijskom stilu, sa različitim privecima ili ukrasima od cirkona ili nekog poludragog kamenja.

Tako, na primer, postoje srebrne narukvice sa motivima iz različitih filmskih i književnih serijala kao što su Ratovi zvezda, Hari Poter, Gospodar prstenova i slično. Čak postoje narukvice i privesci sa motivima iz raznih poznatih stripova. 

Za dame koje imaju klasičniji ukus uvek možete odabrati neke narukvice u geometrijskom stilu koje su idealne za poslovni izgled jer se savršeno slažu sa odelima, ali i za garderobu za večernji izlazak.

Narukvice za devojčice

Srebrne narukvice su idealan poklon za rođendan ili za maturu za devojčice. Ukoliko za devojčicu birate narukvicu možete odabrati neku ukrašenu sa cvetićima ili sa motivima iz njihovih omiljenih crtanih junaka. To će im biti prvi nakit koji će nositi svakodnevno i naučiće da brinu o njima na adekvatan način. 

Srebrne narukvice za muškarce

Čak treba da kupite poklon za rođendan, maturu ili diplomiranje nekom muškarcu, srebrne narukvice su opet dobar izbor. Najčešće su one sa takozvanim „kraljevskim radom“ ali se mogu i naći narukvice u kombinaciji sa drugim materijalima, kao što je, na primer, kaučuk. Kod kupovine ovih narukvica samo treba da proverite da li muškarac kom kupujete poklon nosi sat kako biste bili sigurni da će se narukvica slagati sa satom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *