Priredite nezaboravan doček Nove godine 2019 vašoj lepšoj polovini

Ukoliko biste pitali svaku devojku gde bi joj bio san da ide na doček Nove godine, nesumnjivo gotovo jedinstven odgovor bi bio Pariz. Razloga zašto je to tako je mnogo, i sigurno je da nikoga ne čudi to što svi vole ovaj francuski grad. Spoj romantike, putovanje u dvoje, i snežna idila za praznike, vode tačno u Pariz. Uvek se daje prednost ovoj destinaciji u odnosu na mnoge druge, posebno ako su devojke u prilici da izaberu gde žele da putuju za neki događaj, važan datum i posebno za doček Nove godine.

Devojke sanjaju o Parizu za doček Nove godine 2019

Iako pogled na naslov ne čudi zaista nikoga, potrebno je navesti neke od razloga zbog kojih je upravo Pariz gotovo uvek broj jedan od preferiranih destinacija širom sveta. Potrebno je izdvojiti znatno više novca, to je tačno, ali ukoliko na vreme počnete da štedite, za vas će ovo putovanje biti pravo zadovoljstvo, posebno za lepšu polovinu. Sve žene su zaljubljene u Pariz, grad ljubavi, romantike, visoke mode i tradicije.

Francuska prestonica pun pogodak je za devojke koje vole šoping i obiluje radnjama i tržnim centrima svetski poznatih brendova. Ajfelova kula, kao svetski poznat toranj kod kojeg bi se svi želeli naći u toj noći 31. decembra, kada šljašte vatrometi, nastupaju mnoge zvezde i dele osmesi i poljupci. Romantika se oseća svuda u vazduhu i širi se ljubav. Ženska srca osvojićete u potpunosti ukoliko samo i pomenete mogućnost odlaska u ovu evropsku metropolu.

Prevelik broj znamenitosti – devojke obožavaju šetnje i upoznavanja

Pored toga što ženska srca osvaja Pariz kao destinacija romantike i ljubavi, mnoge znamenitosti kulture, istorije, mode i drugih tematika privlače znatiželjne poglede. Pored panorame ovog luksuznog grada, obilazak turističkih atrakcija raduje mnoge dame, i muškarce, naravno. To su pre svega dobro poznat Ajfelov toranj, Trijumfalna kapija, Panteon, Sorbona, muzej Luvr i neizostavna „Mona Liza“, zatim crkva Sveto Srce, Kraljevska palata, katedrala Notr Dam i neverovatno mnogo još različitih vrednih poseta treba obavezno planirati kada putujete u Pariz.

Ono što još posebno raduje dame jeste to što je Pariz zaista posebno okićen za praznike u specijalno novogodišnje ruho – najsavremeniji nakiti, sijalice, Deda Mrazevi, ukrasi na svakom koraku, samo su deo dekoracije, kojoj se posvećuje velika pažnja. Pariz čini sve posetioce jednostavno da dožive atmosferu i budu srećni.

Doček Nove godine 2019 u Beogradu – zamena za Pariz

Pariz je fenomenalna destinacija, za mnoge nenadmašna posebno kada je doček Nove godine u pitanju. Međutim, zahteva da izdvojite veliku sumu novca, za nekoliko dana, koju biste inače trošili sigurno duži vremenski period u slučaju da odlučite da ne otputujete u francusku prestonicu, već ostanete za doček Nove godine u prestonici, ali našoj. Beograd nudi zaista mnogo kvalitetnog sadržaja tokom praznika.

Bez obzira da li svaki dan provodite u prestonici, ili živite u unutrašnjosti, svaki stanovnik može potvrditi da Beograd dobije potpuno novu toplinu za praznike, ozari se uz okićene jelke, osvetljene ulice i pažljivo izabrane i postavljene ukrase, što devojke fascinira. Šetnja Kalemegdanom, koncerti na trgovima, dobar provod u kafićima, restoranima i klubovima, pružiće sigurno veliko zadovoljstvo za doček Nove godine vašoj lepšoj polovini i bez odlaska u Pariz.

Uštedićete novac, izmamiti osmehe i dobro se provesti

Pariz je zasigurno san svake devojke, posebno za doček Nove godine. Ispunjen atraktivnim lokacijama, tradicijom, kulturom i romantikom, svako bi voleo da se nađe kod Ajfelove kule u novogodišnjoj noći. Ali, ukoliko nije izvodljivo da odete čak do Francuske za proslavu, Beograd je odlična zamena, koja vam štedi i vreme i novac, a daje sjajnu zabavu za doček Nove godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *