pieces-of-the-puzzle-1925425_640

Puzzle slagalice, dobra zabava za kišne dane

 

Kada je u naš život u martu mesecu 2020.godine ušao Covid 19, najprodavaniji proizvodi u online prodavnicama bile su upravo puzzle.

Naime, u vreme policijskog časa kada su nam kretanja bila ograničena, trebalo je naći sebi i porodici zabavu za duge sate provedene u kući. Puzzle su uvek popularne, jer su prava mala umetnička dela, njihovim slaganjem nastaju divne slike ili 3d skulpture koje mogu da zauzimaju posebno mesto na zidu ili polici sobe.

 

Podne puzzle slagalice za decu

Bilo da imate bebu ili starije dete kod kuće od najranijih dana možete početi da ga upoznajete sa slagalicama. Svakodnevna bezbrižna igra može da se odvija na podu na koji ćete postaviti krupne podne puzzle. Obično su različitih motiva i preovlađuje šarenilo boja. Dete može da vam pomogne u slaganju istih jer su delovi krupni i bezbedni za korišćenje. Uz sve to naučiće slova, brojeve I boje te su ovakve puzzle i veoma edukativne I dete po njima može da puzi, sedi I igra se brojnim igračkama.

 

3D puzzle slagalice za decu i odrasle

Ako ste ljubitelj lepih svetskih građevina I tražite poklon za starije dete, tinejdžera ili zaljubljenika u putovanja, možda treba da razmislite o 3d puzlama. Za njih je potrebna i spretnost, poneki modeli zahtevaju i bojenje, ali uglavnom nije veliki broj delova koje treba spojiti. Napravljene su od kvalitetnog kartona ili plastike pa spadaju u poklone koji dugo traju a mogu da krase svaku policu u stanu. Za ovakve monumente svako mesto je dobro, hodnik, kuhinja, dnevna soba, bilo gde da postavite, sjajno će se uklopiti u celokupni ambijent.

 

Puzle od 500 i više delova -prava remek dela na zidu

Možda vam nije palo na pamet da uramite sklopljenu puzzle, ali je to idealna prilika ne samo da se zabavite već i da ovekovečite vaš trud. Ujedno, možda i nekome poklonite uramljenu puzlu za neki bitan događaj. Dok sklapamo slagalice vodi nas jedan cilj, želja da što pre dođemo do kraja. Ovde radi oštro oko, ali nekada je teško razlikovati delove jer su svi slični. Savet je da ih klasifikujete po bojama I da prvo uvek sredite uglove. Onda ide lakše. Kada sklopimo puzlu, postavaljamo često sebi pitanje “Šta sad?” Zato nije na odmet da razmislite da tako skockanu sliku uramite. Postoje već gotovi ramovi koji mogu da posluže za puzzle različitih dimenzija ili jednostavno posetite staklara da se postara za uramljivanje.

 

Puzzle za decu različitog starosnog doba

I mališani od tri godine I njihovi drugari od 8 godina vole da ređaju puzzle. Čućete mnogo puta da neku decu ne drži mesto, da ne vole statične igre, ali kada pomislite na kišne jesenje dane u okviru kojih su nam izlasci limitirani, ređanje puzzle zaista može da bude I porodična zabava. Ako odvojite svakoga dana vreme za slaganje, onda ni jedna puzzla nije toliko teška, a I zajedničko vreme može da bude korisno iskorišćeno uz dosta razgovora i smeha.

 

Puzzle slagalice cene i brendovi

Puzzle su dobar poklon po pristupačnoj ceni. Bez obzira na broj delova koji se odlučite, uglavnom cena zavisi od brenda, kao I materijala od kojeg su napravljene. Motivi su različiti pa možete I najpoznatija svetska dela da imate u obliku puzli, baš kao I motive iz prirode I poznate filmske junake. Zadajte sebi za predstojeće dane par motiva koje želite da slažete I uživajte u toplom domu, naravno nakon šetnje po hladnom I kišovitom vremenu, jer su nam čist vazduh i šetnja I te kako potrebni.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *