Savršena venčanica za vaše savršeno venčanje

Svaka mlada želi da bude posebna za svoje venčanje. Ovo je ujedno jedna od retkih prilika da se devojka oseti kao princeza: bilo kao ona iz bajke ili kao moderna princeza. Zato drage dame, ukoliko ste počele sa planiranjem svoje svadbe, neka na posebnom mestu bude odabir vaše venčanice ili haljine koja će vas učiniti posebnom.

Neka se venčanica savršeno uklopi u čitav koncept svadbe

Ukoliko želite da vaše venčanje svi pamte, onda bi ovaj dan trebalo da bude kompletna priča, gde će svi detalji biti u skladu sa vašim konceptom. Tako na primer, u slučaju da želite da svadba bude u boho stilu, osim sale i dekoracije i vaša odeća bi trebalo da bude u tom stilu. Ako sa druge strane poštujete našu tradiciju i običaje, gosti će vas sigurno pamtiti ako biste klasičnu venčanicu i mladoženjino odelo zamenili narodnom nošnjom. Ukratko, posvetite pažnju na svaki detalj i neka sve bude organizovano tako da upotpuni priču koju ste zamislili za taj dan. Najbolji saloni vencanica će vam pomoći za koji god stil da se odlučite, njihovo profesionalno osoblje ima dosta iskustva tako da umeju da reše svaku mladinu dilemu.

Kako izabrati venčanicu prema obliku tela

Kao što verovatno znate, ne odgovara svaki model venčanice svakoj građi tela. Zato, ukoliko želite da nosite venčanicu koja odgovara vašem obliku tela, obratite pažnju na određena pravila. Na primer, osobe koje imaju građu „peščanog sata“ mogu nositi gotovo sve modele. Međutim, osobama sa ovakvom građom najviše odgovaraju sirena venčanice. Sa druge strane, krupnijim devojkama, koje bi da prikriju svoje nedostatke više odgovaraju venčanice „A“ kroja. Princeza venčanice za svadbe su i dalje jedan od najpopularnijih modela, međutim treba biti obazriv prilikom odabira ovakve venčanice. Naime, ukoliko ste krupnije, ovakvi modeli mogu učiniti da izgledate još krupnije, a ukoliko ste niski mogu vas učiniti da izgledate još niže. Zato ako ste vitki, ali niži preporuka je da odaberete venčanicu ravnog kroja koja će vas učiniti vizuelno višim.

saloni vencanica beograd

Uvek probajte više različitih modela venčanica

Potraga za idealnom venčanicom nije laka i često zahteva da isprobate veliki broj modela. Zato se spremite da odvojite dovoljno vremena i potrudite se da uživate. Saloni venčanica najčešće poseduju veći broj različitih modela i sigurno će vam ponuditi najlepše venčanice iz svog asortimana. Zato, pre nego što donesete konačnu odluku koju venčanicu ćete odabrati, isprobajte više venčanica. Bez obzira na to da li ste pronašli venčanicu o kojoj ste maštali, probajte još neki model, jednostavno da ne bi došli na dan svadbe u dilemu da li ste napravili pravi izbor. Ne bi bilo loše i da posetite više salona. Jer, najčešće saloni venčanica imaju različitu ponudu modela.

Povedite blisku osobu u odabir venčanice za svadbu

Često nije jednostavno napraviti odluku koju venčanicu odabrati. Zato ne bi bilo loše da na probu venčanice povedete nekoga ko vas dobro poznaje. Naime, neko ko vas dobro zna odmah će moći da vam kaže da li vam odgovara neka venčanica ili ne. Jer, venčanica nije obična haljina, ona je ujedno i odraz vaše ličnosti. Zato bi trebalo da vam ona odgovara u svakom smislu. Pred toga, mnogi saloni venčanica imaju stučno osoblje koje vam može biti od koristi prilikom odabira najlepše venčanice. Naime, iskusni radnici u salonima već na prvi pogled vam mogu sugerisati koji bi vam model najviše odgovarao. Ali, bez obzira na sugestije koje mogu biti od velike koristi, ne zaboravite da je konačna odluka na vama. Vi treba da znate da je ta odluka nešto zbog čega se nećete kajati već zbog čega ćete učiniti vase savršeno venčanje još lepšim.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *