Vreme je za planiranje odmora – izaberite kupaći kostim

Leto nam se bliži. Sa prvim toplijim danima postajemo svesni da su zima, sneg i hladnoća iza nas. Počinjemo da razmišljamo o prolećnim putovanjima i letovanju.

Neki su svoja putovanja već isplanirali, mnogi već i rezervisali, ali većina tek počinje sa planiranjem i pripremama. Vreme je da zamislite sebe na plaži, ležite i uživate u pogledu, opušteni ste i srećni. Bez obzira da li želite da provedete leto na Siciliji, u Turskoj ili Grčkoj, verujemo da se ova slika uklapa u vaše zamisli.

Avanturisti žele zabavu, provod, avanturu, žele da luduju i uživaju po dnevnim i noćnim žurkama, važno im je samo da je veselo. A gde je dobra zabava, tu je i odlično društvo, dobro raspoloženje i mnogo srećnih trenutaka, ali i nezaboravnih situacija.

Pripreme za letovanje

Devojke znaju koliko je nekada teško pripremiti se za odmor. Kada kažemo teško, ne mislimo stvarno tako, jer sve dame znaju koje su najveće ženske muke kada je letovanje u pitanju. Kako poneti sve što vam je potrebno, a da ima što manje prtljaga? Svaka dama se do sada bar jednom suočila sa tim da nije imalo mesta da se ubaaci još jedan par omiljenih sandala ili da se jedan deo kozmetike morao ostaviti kod kuće, jer mesta nije bilo.

Ženske pripreme za letovanje umeju da budu teške i naporne. Ne čudi kada kažu da žena može apsolutno sve da zakomplikuje, jer umesto tri – četiri omiljene haljine, ubaciće bar još koju, jer nikad se ne zna. A šta ako zatreba?

Modni letnji trend – jednodelni kupaći kostimi

Modni trendovi ne zaobilaze ni leto ni odmor niti putovanja, pa onda ne čudi zašto većina devojka želi da bude u skladu sa nametnutim trendovima. Jednodelni kupaći kostimi, uske lepršave haljine, marame za plažu, papuče, sandale, još neki kupaći kostim… A gde je kozmetika i ostali prateći detalji?

U svakom slučaju, kada su jednodelni kupaći kostimi u pitanju, ako ih izaberete za ovo leto, sigurno nećete pogrešiti. Postali su popularni prošle godine kada su mnoge poznate dame na društvenim mrežama postavile trend, a taj trend se i ovoga leta nastavio. Jednodelni ženski kupaći kostimi nikada ne izlaze iz mode, uvek su in, čak i ako ih ne nose poznate dame, a ako imate neki stari monokini kostim, ništa ne brinite. Uvek može da prođe kao retro model. Njihov rok trajanja ne postoji. Mada jednodelni kupaći kostimi mogu uvek da se nose, uvek se nađe neka novotarija, nešto se malo moda promeni, ali sigurni smo da vaši jednodelni kupaći kostimi neće biti modni promašaj.

Moda kao moda, uvek nešto posebno izbaci u pravi plan. Jednodelni kupaći kostimi su i ove godine veoma popularni, ali sada su u trendu atraktivniji i drugačiji modeli nego što je to bio sličaj sa prethodnom godinom. Kaiš oko struka ili jednodelni kupaći kostimi koji imaju trake ili nude nijansa kupaćeg kostima, takozvana boja kože, izdvojiće vas i bićete prve primećene na plaži. To je ovog leta u trendu, a zahvaljujući boji kože u svom bikiniju izgledaćete atrkativno i veoma privlačno. Zato pažljivo birajte boju svog omiljenog kupaćeg!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *