docek-klub

Zašto odabrati klupski doček Nove godine

Dok je nekima još uvek rano da prave planove za Novu godinu, oni pravi ljubitelji dobrog provoda su već uveliko počeli da planiraju svoju „najluđu noć“. Istina, od nje nas deli još dosta dana, ali novogodišnja euforija već se uveliko oseća u vazduhu. Ujedno, potrebno je na vreme razmišljati o mestu na kom ćete provesti svoj doček, ukoliko ne želite da propustite ponudu svog omiljenog kluba.

Kako odabrati mesto?

Možda vas i muči dilema koje je pravo mesto koje za tu noć treba da odaberete. Brojni lokali već su obezbedili program koji zvuči primamljivo, ali vi jednostavno ne znate šta je najbolje. Opcije su razne: od dočeka na Trgu, preko kafanskog ili pak onog u klubu i pabu. Konačna odluka je zaista samo na vama, i potrebno je da je donesete na osnovu svojih želja i afiniteta. Ali, ukoliko niste ljubitelj narodne muzike i ne možete da se zamislite za kafanskim stolom, ili bežite od glamura i elegancije koji vladaju u restoranu – možda je najbolje da razmislite o tome da doček provedete u klubu.  Evo koje su prednosti klupskog dočeka Nove godine i kratak pregled onoga što vas tamo očekuje.

Birajte prema muzici

Pre svega, ono što klubove izdvaja od ostalih mesta jeste modernija muzika koja uveseljava goste. I tu su dostupne različite varijacije, te ako ste urbani tip koji preferira elektronsku muziku, sasvim logičan izbor su klubovi u kojima će muziku puštati popularni di- džej. Sa druge strane, ukoliko je vaš odabir moderna muzika u pop-rok stilu, ponuda klubova u kojima sviraju popularni bendovi takođe je veoma široka. Samo odaberite da li ste za izvođače koji pevaju na našem jeziku, ili koji izvode strane hitove.

Volite li ekskluzivni ambijent?

U klubovima vas neće dočekati ni autentični karirani stolnjaci i limene piksle. Čak naprotiv, za razliku od kafane, klubovi nude ekskluzivni ambijent, koji se slobodno može uporediti sa onim u bilo kojoj svetskoj prestonici. Poslednjih godina beogradski ugostitelji uložili su dosta pažnje i truda da svojim posetiocima obezbede svetski uređen enterijer –  neprevaziđenog dizajna i sa mnoštvom svetlosnih efekata , lasera i drugom atraktivnom rasvetom.

Većina popularnih klubova očekuje vas na lokaciji koja je blizu reke. Malo je reći da će takvo mesto uneti dozu autentičnosti u vaš novogodišnji provod. Možete se odlučiti za splav na vodi, koji sam po sebi interesantan, ili pak neki za neki od lokala u popularnoj Beton Hali, kao što je klub Komitet, gde je trenutno epicentar najluđe zabave u prestonici.

Društvo je ipak najvažnije!

U zavisnosti kakvo društvo vam više prija, klubove možete birati i po tome. Neki od njih privlače mlađe goste, željne ludog provoda, koji obično popiju „po koju više“ i noć provedu u zanosu plesa. Ili, ako ste to prevazišli, postoje i klubovi koji za doček okupljaju starije i ozbiljnije goste, a u skladu sa tim mogu se pohvaliti i bogatom ponudom gastronomskih specijaliteta i finih pića.

Ako se odlučite za klupski doček nećete se morati preterano razmišljati oko stajlinga. Jednostavno, u klubu je sve dozvoljeno. Nova godina je prava prilika da pustite mašti na volju i da sa ponosom ponesete svoju omiljenu kombinaciju. Da li je vaš izbor svetlucava haljina u kombinaciji sa visokim štiklama, ili svedena crna haljina – u klubu je potpuno svejedno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *