Nocni provod u Beogradu

Gde izaći u Beogradu za odličan noćni provod?

Prestonica je centar svih zbivanja – kulturnih i umetničkih događaja, raznovrsnih tematskih proslava, ali i sjajnog noćnog provoda koji se pamti. Žurke se nižu ne samo tokom vikenda, već i svakodnevno, a mesta na atraktivnim splavovima u sezoni ispunjena su do zadnjeg mesta. 

Često se postavlja pitanje gde izaći u Beogradu, a provesti se kao nikada do sada, uz odlična iskustva i osećaj zadovoljstva koji traje i veoma rado se prepričava. Splavovi su preporuka koja se obrazlaže apsolutnom unikatnošću, autentičnim doživljajem i muzikom koja stvara priliku za đuskanje bez granica. 

Kafanski provod kao nezaboravno nizanje osećanja i zagrljaja

Pored toga što je na splavu ekipa koja ima energiju za đuskanje do zore, kafane su mesto tradicionalno poznato po dobrom provodu. Moderne kafane su danas poput klubova, obezbeđuju inovativan ambijent, popularnu muziku i priliku za maksimalnim uživanjem do zore, ili odlaska na splav Lasta. 

Konkretno, Gradska kafana je blizu navedenog splava, pa se može uživati u čarima opuštajuće muzike u večernjim časovima, a zatim u noć otići na sajamski kej. U kafani se nižu čašice razgovora, pesme, uspomena i emocija, zbog čega nema dileme gde izaći, već je važno posetiti i ovakav tip lokala u prestonici.

Splavovi kao mesta za fantastičan provod posetilaca

Posebna energija oseća se na splavovima, koji su ušuškani na samoj obali reke Save, zatim kod ušća u Dunav i na prepoznatljivom keju. Fantastičan pogled na Kalemegdan, Ušće, mostove i ostatak Beograda čini da se doživljaj noćnog provoda dodatno upotpuni i začini prirodnim lepotama. 

Splav Lasta na sajmu, zatim Tag na spoju Save i Dunava, letnja varijanta Bank kluba – splav The Money na keju, samo su neki od lokala koji se izuzetno posećuju za najbolje žurke. Domaća i strana muzika koju izvode renomirani bendovi, nastupi dj-eva i zvezda, tematske večeri u kombinaciji sa najboljim pićima, daju kompletan užitak na splavu za pamćenje. 

Splav Lasta kao mesto dobrih vibracija, energije i đuskanja

Obezbeđujući sjajan provod tokom četiri dana u nedelji, splav Lasta je mesto koje se apsolutno mora posetiti u Beogradu. Atraktivna lokacija, radno vreme do 5 sati ujutru, kapacitet i do 500 osoba, bogat asortiman pića i fenomenalna muzika, neki su od razloga zašto je provod na ovom mestu zagarantovan. Uz blagovremene rezervacije mogu se organizovati sjajne devojačke i momačke večeri, kao i druge proslave, što uz najbolje društvo i proverene bendove daje provod koji se pamti. 

Svako ko voli žurke treba da poseti ovaj splav, što se preporučuje i turistima iz zemlje i inostranstva. U pogledu muzike i ambijenta, ne samo da se ispunjavaju, već i nadmašuju očekivanja posetilaca, zahvaljujući čemu ovaj splav neguje tradiciju najboljeg provoda u gradu. Okupljajući ekipe uvek spremne za provod, poznate ličnosti i gradske face, atraktivan je i nezaobilazan u bilo koje doba noći. 

Iako može biti teško odlučiti gde izaći u Beogradu, prednost se može dati splavovima, ili začiniti prethodnim posetama neke od modernih kafana. Užitak uz obalu reke stvara atmosferu opuštanja, daje novu energiju za pesmu i igru, i čini čari noćnog života potpuno realnim i ostvarivim na dobro poznatim adresama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *