iznajmljivanje vozila za svadbe2

Iznajmljivanje automobila za svadbe – Šta sve treba znati?

Planiranje vašeg velikog dana može biti stresno. Zato smo izdvojili neka od najčešće postavljanih pitanja u vezi sa prevozom za venčanje. Svako venčanje je drugačije i zbog toga se treba prilagoditi budućim mladencima kako bi se ponudila odgovarajuća usluga koja zadovoljava njihove lične, jedinstvene potrebe. Međutim, evo vodiča za iznajmljivanje automobilia za svadbe za vaš poseban dan. 

Koliko automobila treba iznajmiti?

Sve zavisi koliko je restoran udaljen i koliki je predviđeni budžet za venčanje. Ako su svi na maloj udaljenosti, jedan automobil bi mogao da odveze mladoženju na svadbenu zabavu, a zatim bi se vratio po mladu. Imajte na umu da je nakon ceremonije tradicionalno da mlada i mladoženja putuju zajedno na svoju lokaciju za fotografije, pa je njabolje da se roditelji i mladoženja dogovore oko prevoza do restorana za najbliže. Većina parova se odlučuje za drugi, pa čak i treći automobil, jer onda nema brige oko toga da li će svi gosti stići na vreme u salu za venčanje.

Ko sa kim putuje tokom svadbenog dana?

Naravno, to je vaše venčanje i možete ga organizovati na bilo koji način koji vas čini srećnim. Međutim, evo našeg vodiča za parove koji nisu upoznati sa venčanjima i koje je potrebno malo usmeriti.

Ako uzmete jedan automobila, to izgleda ovako. Mlada putuje na ceremoniju sa osobom koja je predaje mladoženji. Nakon ceremonije, mlada i mladoženja zajedno putuju tim automobilom, ostavljajući svoje roditelje i prijatelje da pronađu alternativni prevoz do lokacije za fotografije.

Ako uzmete dva automobile, onda nevesta i osoba koja je predaje putuju u jednom automobile, mladine drugarice i možda kuma putuju u drugom. Nakon ceremonije, mlada i mladoženja putuju u jednom automobilu, a deveruše i mladoženjin kum zajedno u drugom automobilu.

Kada je iznajmljivanje automobila u pitanju, nekada se parovi odlučuju i za tri vozila, jer onda svi putuju zajedno. Nema jurnjave, stresa i brige da li će svi stići na vreme. Naravno, broj vozila za iznajmljivanje zavisiće od toga da li samo mali broj gostiju ide na venčanje.

Ko odlazi na fotografisanje?

Ovo u potpunosti zavisi od mlade i mladoženja. Obično samo mladenci odlaze do lokacije za fotografisanje, ali nekada se na posebnu lokaciju za slikanje upute i bliski članovi porodice i prijatelji. U tom slučaju treba pažljivo organizovati prevoz do mesta gde će biti fotografisanje, jer ukoliko je potrebno više vozila, onda dobro procenite da li je iznajmljivanje automobile za svadbe isplativo.

Kojim redosledom svatovi stižu u restoran?

Uglavnom se do restorana putuje u koloni vozila i na čelu kolone je barjak. Zatim slede mlada i mladoženja, a onda za njima idu svatovi, roditelji, kumovi, prijatelji i rodbina.

Ako se na istom mestu održava venčanje, proslava i fotografisanje postavlja se pitanje da li je iznajmljivanje automobila za svadbe neophodno. Svakako da jeste, jer mladenci treba da stignu od kuće do mesta za venčanje bezbedno.

Da li je iznajmljivanje automobila za svadbe isplativo?

Da se ne bi situacija komplikovala, jer na dan venčanja uglavnom su svi napeti, počev od mlade i mladoženje do roditelja i kumova, najpraktičnije rešenje je iznajmljivanje automobila za svadbe. Drugi opreme i dekorišu automobil, dovezu ga na vašu adresu i odvezu vas do mesta za venčanje. A uz to, ne morate da brinete da li ćete da stignete na vreme, jer su drugi za to plaćeni. Srećno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *