online engleski za decu

Kako da deca najbolje usvoje engleski jezik?

Engleski jezik je najrasprostranjeniji govorni jezik, a globalizacija i razvoj savremenih tehnologija doveli su do toga da ni jedan dan ne može proći a da u njemu nismo upotrebili neku reč na engleskom jeriku. Engleski jezik je veoma zastupljen kako u neformalnoj, svakodnevnoj tako i u poslovnoj komunikaciji, zbog čega mu se poseban značaj daje tokom školovanja i profesionalnog usavršavanje. 

Da je poznavanje i učenje engleskog jezika dugoročna investicija u budućnost prepoznaju roditelji sve većeg broja dece. Decu od najranijeg detinjstva usmeravaju ka učenju ovog jezika, a kao odličan način učenja pokazao se engleski za decu online. 

Škole engleskog jezika organizuju engleski za decu online

Škole engleskog jezika sa pažnjom prate interesovanja i potrebe dece, kako bi im prilagodili svoj način rada. Tako je poslednjih nekoliko godina organizovan engleski za decu online. Škole engleskog jezika su prepoznale da deca puno vremena provode sa svojim pametnim uređajima i to su iskoristile za organizovanje nastave koja će, na zabavan i interaktivan način, pomoći deci da lako savladaju engleski jezik.

Naime, da bi dete pratilo engleski za decu on line potreban mu je pristup internetu kao i smart telefon, laptop, tablet ili kompjuter sa kamerom i mikrofonom. Uz pomoć određenih aplikacija, kao što je zoom, dete se priključuje času engleskog jezika i prati nastavu iz svog doma ili nekog drugog mesta. Savremena tehnologija omogućava glasovnu i vizuelnu komunikaciju između učenika i profesora, što omogućava interakciju i aktivno učestvovanje u nastavi.

Ukoliko vase dete ima više vannastavnih aktivnosti, engleski za decu online će se lako uklopiti u njegov raspored. Časovi se održavaju u nekoliko termina tokom nedelje, i dete će moći da se priključi onom času čiji mu termin najviše odgovara. 

Grupni rad u kome se lako usvajaju nova znanja

Časovi engleskog za decu organizovani su kao individualni ili grupni rad. Način rada zavisi od procene profesora i roditelja, odnosno staratelja deteta koji oblik nastave je u najboljem interesu deteta. Najčešće, to je grupni rad, jer je vršnjačko okruženje ambijent u kome deca najlakše i najbrže usvajaju nove pojmove. Engleski za decu online u grupama spaja decu koja su sličnog stepena predznanja engleskog jezika, zrelosti deteta kao i motivaciji za usvajanje novih pojmova i reči. Dakle, starost deteta nije presuđujuči fakotor u formiranju grupa za engleski za decu online. 

Engleski za decu online je zasnovan na interaktivnim i zabavnim aktivnostima

Engleski za decu online razvija četiri jezičke veštine: pisanje, čitanje, govor i slušanje uz pomoć igre, pesme, glume, plesa, odnosno ne podrazumeva tradicionalne načine usvajanja novih reči i gramatičkih pravila. Časovi se ogranizuju kao interaktivne radionice, koriste se priče, slagalice, srtani filmovi i filmovi, u zavisnosti od uzrasta deteta koje ide na časove. Engleski za decu online na taj način podstiče dete da spontano usvaja nove reči, gramatička pravila i pravilan izgovor, odnosno da u svakodnevnim situacijama aktivno koriste engleski jezik. 

Časove engleskog za decu online drže stručni predavači engleskog jezika. Oni su edukovani da prepoznaju različitosti svakog deteta u grupi i da nastavu prilagode svakom detetu, kako bi se iskoristio potencijal svakog pojedinca i odgovorilo na njegove potrebe, sve sa ciljem postizanja što boljeg uspeha.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *