Cvece za sve prilike, cvecara dekora

Kako odabrati cveće u skladu sa događajem

Rođendani, venčanja, godišnjice, slave, 8. mart, diplomiranje ili nešto drugo – mnogo je razloga zašto dragim osobama poklanjamo upravo cveće. Simbol je pažnje i ljubavi, pa je tako vrlo često neizostavan deo važnih datuma. Mnogo je savremenih i kreativnih načina aranžiranja, pakovanja i dostave cvetnih buketa.


U zavisnosti o kom događaju se radi, poklanja se različit vid cvetnog buketa. Dostava cveća i na najudaljenije adrese vrlo je razvijena u našoj zemlji, kao i postojanje cvećare online. Ta razvijenost mreže poručivanja i dostave cveća daje mogućnost da cvetnim poklonom budete deo važnog događaja.

Cveće za rođendane

Ukoliko je prilika u kojoj želite da poklonite cveće rođendan drage osobe, možete izabrati buket prema vašoj želji, jer je lista rođendanskih buketa dugačka. Ukoliko bacite pogled na brojne cvećare online, videćete da je današnja ponuda cveća za ovaj događaj vrlo bogata. Posebno što je danas razvijeno jeste dostava cveća sa porukom i poklonom po želji. Pa tako, imamo danas bukete ruža, hrizantema uz koje se pakuje flaša dobrog pića, bombonjera, plišana igračka ili neki drugi poklon po želji.

Obično se stavljaju poklon mašne na rođendanske bukete, ali sve češće i konfete ili baloni. Cvećare online omogućavaju da vidite unapred kako će poručeni buket da izgleda, uz to da one dodaju poklon po vašoj želji i uključe u ukupnu cenu. Zatim se vrši i dostava cveća na predviđenu adresu, uz poruku koju prosledite cvećari jednostavno i brzo – putem telefona ili interneta, a oni je prenesu na papir. Na taj način ste „iz fotelje“ odabrali, platili i poslali rođendanski buket cveća.

Cveće za zaljubljene

Cvetni aranžmani za zaljubljene se vrlo često kreiraju i traženi su u velikoj meri. Najčešće, muškarci poklanjaju cveće ženama za njihove važne datume, pored prilike kao što je rođendan. Bilo da je u pitanju godišnjica veze, braka, veridba ili dan zaljubljenih, cveće se ne zaobilazi. I danas najpopularniji, ali i jedan od najskupljih cvetnih aranžmana jeste 101 ruža, koja se ovim povodima poklanja. Ruža je vrsta cveta koja se najčešće poklanja kao simbol ljubavi prema ženi.

Dostava cveća vrši se i ovim povodima, čime je iznenađenje veće nego kada lično dajete očekivani buket. Cvećare online kreiraju najmaštovitije bukete za ove prilike: u obliku srca, broja važnog datuma, u korpama i vrlo popularno danas „box of flowers“ u raznim kutijama. Srce je neizostavan deo poklanjanja cveća ovim povodima, bilo u pogledu helijumskog balona, poklon slatkiša u tom obliku uz cveće, ili u okviru samog poklon buketa. Poruka, odnosno čestitka se takođe ne zaboravlja, bilo da se radi o ličnom poklanjanju buketa, ili je u pitanju dostava cveća.

Cveće za venčanje

Venčanje je najčešće prvi povod za koji pomislimo da je poklon cvetni aranžman pun pogodak. Dostava cveća za ovu priliku najčešće se organizuje kada niste u mogućnosti da prisustvujete događaju, ili nemate dostupnu cvećaru u blizini. Posebno ukoliko ste mnogo daleko, prilika da pokažete da ste srcem uz bliske osobe na ovaj važan dan, jeste da pošaljete poklon buket. Cvećare online takođe daju mnoštvo inovativnih ideja i za ovaj važan povod. Jedna od njih je cvećara Dekora gde možete pronaći mnoštvo zanimljivih aranžmana koje možete poručiti online.

Najčešće se poklanjaju buketi ruža, kala ili ljiljana. Pored buketa, korpe, kutije i drugi kombinovani paketi su odličan poklon. Takođe, poznato je da mlade imaju bidermajer koji bacaju nakon venčanja. Upravo iz tog razloga, drugarice, kume i druge bliske osobe poklanjaju drugi buket u vidu sličnog bidermajera, da mlada kada baci ima novi za fotografisanje. Za ovaj povod, koji god buket da izaberete nećete pogrešiti.

Cveće je poželjan poklon u svim prilikama. Bilo koji vama važan datum dobro je obeležiti poklanjanjem bar jednog cveta. Dostava cveća široko je rasprostranjena u našoj zemlji, kao i dostupnost cvećare online. Prednosti ovakve brze, jednostavne i povoljne kupovine treba iskoristiti, jer pruža ogromno iznenađenje, uz malo napora i truda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *