Mesto za proslavu iz bajke – Dream event

Planirate da napravite nezaboravnu žurku. Osmislili ste već kako bi ona trebalo da izgleda. Znate i koje ljude ćete pozvati. Možda ste već izabrali i odevnu kombinaciju.

Međutim, brine vas da li ćete uspeti da nađete mesto za proslavu iz bajke, koje bi odgovaralo svim vašim kriterijumima. Možemo da vam pomognemo u vezi sa tim, jer znamo idealno mesto za vas. Dream event centar odgovara svim vrstama proslava.

U njemu se obeležavaju intimnija okupljanja, ali i velika slavlja povodom venčanja, rođendana, Nove godine i raznih drugih jubileja. Vi i vaši gosti možete očekivati magično iskustvo, baš kao da ste se preselili u neku bajku.

Šta Dream event centar čini mestom za proslavu iz bajke?

Dream Event se nalazi na jednoj od najprestižnijih i najlepših lokacija u gradu. Omogućava vam da, i pored toga što se nalazi usred grada, uživate u osami, sa pogledom na poznate znamenitosti.

Iz bašte možete posmatrati beogradsku tvrđavu i uživati u miru koji vam pružaju pogledi na reke. Šarm ove izuzetne lokacije i pejzaži nalik razglednici, čine ovo mesto sofisticiranim i prefinjenim.

Osim zadivljujućeg ekserijera, oduševiće vas i prelepo ukrašen enterijer ovog event centra. U skladu sa vrstom proslave, unutrašnjost prostora će se prilagoditi onoj slici koju imate u vašoj mašti. Upravo ovo mesto će vam dati priliku da udahnete miris bajkovite atmosfere.

Pošto hrana i piće igraju veliku ulogu u proslavama, potrebno ih je dobro razmotriti. Osoblje ovog event centra je uvek dostupno za sva vaša pitanja i predloge. Radiće zajedno sa vama na kreiranju menija po meri. Imaćete sreću da uživate u pažljivo pripremljenoj, prvoklasnoj hrani, koju pripremaju vešti kuvari, tako da udovolje svačijem nepcu.

Sve treba da bude savršeno

Odabir idealnog mesta, u kojem će se organizovati proslava iz bajke, veoma je bitan i nimalo lak zadatak. To mesto treba da se uklopi u sve vaše planove i da bude barem približno onome što ste zamislili. Dream event ima tu mogućnost da nadmaši vaša očekivanja. Sve ono što ste imali u mašti, pa i više od toga, sada će biti nadohvat pogleda. Ovaj prostor će vas potpuno očarati.

Nemojte da pomislite da su vaša očekivanja previsoka. Sigurno ne pravite proslave svakoga dana, tako da se morate potruditi da taj jedan dan bude jedinstven i vredan pamćenja. Ta misija zahteva pedantan, pažljiv plan i brigu o detaljima, kako bi sve bilo savršeno.

Uspomene na bajkoviti trenutak

Ovo mesto će vam na sve načine oduzeti dah. Bilo da pogledate u unutrašnjost prostora ili na njegovu okolinu, naići ćete na fantastične slike, sa kojih nećete hteti da skrenete pogled. Osim toga, mir i spokoj ove lokacije učiniće vašu proslavu posebnim trenutkom, kojeg ćete se sećati celog života.

Prostrane sale ovog event centra imaju dovoljno mesta za sve što je potrebno za vašu proslavu iz bajke. Pored prostora za muziku i sedenje, gosti će moći da se opuste i na velikom podijumu za igru. Uz sjajnu atmosferu, koju će prirediti vaši odabrani zabavljači, možete uživati u proslavi do kasno u noć.

Ako vas atmosfera ponese, sigurno nećete odoleti iskušenju da uzmete svoj telefon i zabeležite par fotografija. Pored nezaboravnog iskustva, koje ćete doživeti u Dream event-u, imaćete i fotografisane uspomene, kojima ćete se uvek rado vraćati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *