Originalni načini da isprosite vašu lepšu polovinu

Da li ste spremni da svoju vezu podignete na viši nivo? Čestitamo! Prosidba može biti uzbudljivo i stresno iskustvo, ali uz malo planiranja i kreativnosti, možete to učiniti trenutkom koji ćete vi i vaš partner zauvek ceniti. 

Pre nego što kleknete na jedno koleno, važno je da isplanirate logistiku svoje prosidbe i u ovom blogu ćemo pokriti sve što treba da znate, uključujući organizaciju, lokaciju i još mnogo toga, pa hajde da počnemo!

Logistika planiranja originalne veridbe

Odaberite vreme kada ste i vi i vaš partner opušteni i dobro raspoloženi. Izbegavajte prosidbe tokom stresnog ili zauzetog perioda, kao što je neposredno pre diplomiranja, poslovnog sastanka ili putovanja.

Razmotrite vrstu okruženja koja bi vašem partneru bila od najvećeg značaja. 

Da li vole prirodu? Prosidba u živopisnom parku ili bašti je oduvek bila lepa opcija, međutim naš savet vam je da zaobiđete Kalemegdan, sem ukoliko vas ne vežu neka značajna sećanja za tu lokaciju, ali ukoliko se odlučite za takav korak naglašavamo da uobičajne baklje zamenite se buketom cveća!

Ne samo što će biti romantičnije već i originalnije u ovom slučaju, a cena 101 ruže je prava sitnica za ovakav dan i može biti lep deo svake prosidbe bez obzira na temu i destinaciju.

Čak i ukoliko ne napravite veliku pometnju i stavite pričvršćen verenički prsten diskretno u centralnu ružu biće izuzetno iznenađenje kada ga primete i shvate da nije samo gest ljubavi već i finalni dokaz posvećenosti i vere u zajedničku budućnost.

Dodatno, da li su oni gurmani? Možda bi prosidba u otmenom restoranu bila više njihov stil, ali bez stavljanja prstena u hranu, molimo vas! Ne samo što je već viđeno nego može i predstavljati opasnost od gušenja ili povreda.

ruze-prsten-cvece

Dodatne opcije za prosidbu

Lokacija može učiniti svu razliku u stvaranju nezaboravnog trenutka. Evo u nastavku nekoliko ideja za jedinstvene lokacije za prosidbu.

Podignite svoju ponudu braka do novih visina uz romantičnu vožnju balonom na vruć vazduh, međutim ovakvo nešto možete birati da odradite u Srbiji ili na drugim popularnim lokacijama širom sveta, tipa Kapadokiji.

Sem toga, isplanirajte lov na blago koji vodi vašeg partnera na različite lokacije, svaka sa tragom ili malim poklonom, a konačna destinacija ste vi sa prstenom i ružama.

Takođe, iznenadite svog partnera ulaznicama za omiljeni bend koji vam kasnije može nastupati na svadbi ili sportski tim i zaprosite osobu tokom događaja. Ovo je posebno zanimljivo ukoliko dame odluče da preuzmu stvar u svoje ruke!

Svakako uvek imajte rezervni plan u slučaju da stvari ne idu kako se očekuje, recimo padne kiša i ne možete na otvorenom zaprostiti, pa tako se pobrinite da imate zatvorenu opciju u slučaju lošeg vremena i ako se oslanjate na određenu lokaciju, uverite se da je dostupna i da odgovara vašim potrebama.

Dodatno nije loša ideja ni spojiti dan sa nekim praznikom, bilo da je reč o Danu zaljubljenih ili proslavi Nove godine, dobar provod je već zagarantovan bez mnogo truda da to tako bude, pritom taj datum nikada nećete zaboraviti!

Trenutak izricanja sudbonosnog DA!

Kada je reč o postavljanju pitanja, ne postoji pravi način da se to uradi, a kako bi se osigurali u dobar rezultat malo opipajte teren na suptilan način i proverite da li je vaša lepša polovina zainteresovana za tako nešto i koji su njeni stavovi o braku.

Nakon toga ukoliko vidite povoljne uslove, bilo da planirate govor ili jednostavno govorite iz srca u ovom trenutku, budite iskreni u svojoj prosidbi i ne činite je iz sebičnih razloga i skrivenih motiva.

Zatim, iako je to tradicionalan gest, spuštanje na jedno koleno je i dalje moćan način da pokažete svoju ljubav i posvećenost, a upravo je to svaka osoba zaslužila na taj dan.

Pre svega! Razmislite o angažovanju fotografa ili postavljanju kamere da biste uhvatili trenutak kako biste ga vi i vaš partner mogli proživljavati godinama koje dolaze.

Kako se nositi sa odbijanjem prosidbe?

Zaprositi nekoga može biti ranjivo iskustvo i uvek postoji šansa da vaš partner možda nije spreman da kaže da, pa iako odbacivanje može biti bolno, važno je da se nosite s njim graciozno i zrelo.

Nije kraj sveta ukoliko doživite odbijanje, niti mora uslediti okončanje veze, dajte partneru ili partnerki prostora da procesuira svoja osećanja. Poštujte njihovu odluku i izbegavajte pritisak da se predomisli.

Ukoliko ste vi i vaš partner posvećeni jedno drugom, možete zajedno da radite kako biste napredovali kao par i našli zajedničko razumevanje, kao i plan za budućnost.

Imajući to na umu odvojite malo vremena da obradite sopstvena osećanja povodom spleta okolnosti i potražite podršku od prijatelja ili porodice ako je to potrebno.

Prosidba je značajna prekretnica u svakoj vezi i važno je pristupiti joj sa pažnjom i obzirnošću, a planiranjem unapred, odabirom prave lokacije, poklona i iskrenim i promišljenim predlogom, možete stvoriti trenutak koji ćete vi i vaš partner ceniti ceo život. 

Zapamtite da je odbacivanje moguće, međutim sa otvorenim načinom razmišljanja i razumevanjem, možete ići napred i nastaviti da rastete zajedno kao par

Želimo vam sreću u budućim poduhvatima i čestitam vam na ovom uzbudljivom koraku u vašoj vezi!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *