Preparat koji je oduševio mnoge, evo zbog čega je Flogocid krema deo svake kućne apoteke

Retko koji preparat iz veterinarske upotrebe je našao svoju primenu u humanom lečenju i postao nezameljiv kada je tretiranje određenih stanja u pitanju. Jedan od retkih, za koji mnogi i ne znaju da je prvobitno bio namenjen za lečenje životinja je Flogocid krema.

Kada je u pitanju Flogocid krema iskustva korisnika koja su podeljena na različitim forumima su više nego pozitivna. Ljudi su je koristili za tretiranje različitih kožnih problema. 

Šta je Flogocid krema i čemu je namenjena?

Iako su, kada je u pitanju Flogocid krema iskustva korisnika u najvećem broju slučajeva prilično pozitivna, trebalo bi objasniti čemu je ona namenjena. Ova krema se koristi za tretiranje različitih kožnih oboljenja, akni, bubuljica, uraslih dlaka, ojeda i svraba. Mnogi je koriste za tretiranje ekcema, ali i hemoroida. 

Ova krema u svom sastavu sadrži kompleks enzima u puferskom rastvoru, bornu kiselinu, ulje lavande, beli vazelin, holesterol, bezvodni lanolin, tečni parafin i eterična ulja poljskog cveća. Sam sastav dovoljno govori o tome zbog čega su, kada je u pitanju Flogocid krema iskustva korisnika koji su je koristili za različite ojede, osipe i rane koje teško zarastaju izuzetno pozitivna.

Flogocid krema iskustva sa lečenjem akni

Mnogi korisnici su ovu kremu koristili da bi izlečili uporne akne i čireve. Kada se za lečenje akni koristi Flogocid krema iskustva onih koji su je koristili za rešavanje ovog problema su podeljena. Mnogi tvrde da im je upravo ona „izvukla“ sve na površinu i da im se, posle dužeg mazanja i dobrog higijenskog tretmana lica, akne više nisu vraćale. Ista situacija je sa potkožnim bubuljicama i bolnim čirevima na telu. S druge strane, neki korisnici tvrde da im ova krema nije pomogla u rešavanju problema.

Flogocid za osipe

S obzirom na to da u sebi sadrži bornu kiselinu i ulje lavande jasno je da će ova krema ublažiti skoro svaki svrab i osip. Kada se za ublažavanje osipa i svraba izazvanih alergijom na sunce koristi Flogocid krema iskustva korisnika su u velikoj meri pozitivna. Ono što svi ističu je da se tretirano mesto ne treba neko vreme izlagati jakom suncu, i da je najbolje da se krema baš zbog toga maže uveče nakon tuširanja. 

Lečenje dekubita

Dekubitne rane koje se javljaju kod pacijenata koji dugo leže su najteže za tretiranje. Iako lekari uglavnom perporučuju da se za dekubite koriste neka druga sredstva pokazalo se u praksi da nisu dovoljno efikasna. Kada se za dekubite koristi Flogocid krema iskustva su najčešće pozitivna.

Lečenje hemoroida

Jedan od najneprijatnijih problema sa kojim se većina odraslog stanovništva suočilo makar jednom u životu su hemoroidi. Čak i kada se za ovaj problem koristi Flogocid krema iskustva nekih korisnika su veoma pozitivna. Kako je navedeno na forumima, nekim pacijentima je ovaj preparat pomogao da ublaže bolove i svrab.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *