kofer-autobus

Šta pokloniti najboljem prijatelju za trideseti rođendan?

Vašem najboljem prijatelju bliži se jubilarni trideseti rođendan, a od vas se očekuje da mu poklonite nešto što će tu bolnu čijenicu ublažiti, ako je to moguće. Vaše je da se potrudite, a njegovo da se prepusti čarima poklona.

S obzirom na to da je reč o osobi iz vašeg neposrednog okruženja, verovatno možete naslutiti šta je ono što će izazvati najveće oduševljenje. Kako bismo vam olakšali razmišljanje, nudimo vam nekoliko predloga.

Izrada fotografija koje podsećaju na trenutke vredne pamćenja

Nema sumnje da je u današnje vreme izrada fotografija manje zastupljena nego ikada ranije. Baš zbog toga, jedinstvena izrada foto albuma može biti odlična ideja za poklon, posebno za ovako značajan jubilej, kakav je trideseti rođendan. 

Kako biste vašeg prijatelja nasmejali ili dirnuli, možete odabrati one fotografije koje podsećaju na najuzbudljivije momente vašeg odnosa ili čak neke davno zaboravljene događaje.

Ne ustručavajte se da odaberete one najspontanije slike, na kojima se možda niste najbolje namestili – za njih nas obično vežu najprijatnije emocije. 

S obzirom na to da ste osoba bliska slavljeniku i da vas sigurno povezuju i uspomene koje nisu baš za ponos, nemojte nužno bežati ni od njih ako su zabeležene na fotografijama. Uvrstite u svoj izbor one slike koje će nedvosmisleno preneti ličnu poruku slavljeniku.

Partija Paintball-a ili neke druge igre koju bi vaš prijatelj želeo da igra

igrac-pistolj-kaciga

Nije nepoznato da muškarci nikada sasvim ne odrastu, pa zašto propustiti šansu da se i na dan svog tridesetog rođendana još malo zabave? Ako je i vaš najbolji prijatelj ljubitelj igara, eto ideje kako da ga iznenadite.

Svakako jedna od igara koja dominira u dečačkim danima jeste ratovanje. Ako u vašem gradu postoji nešto što se zove Paintball, eto prilike da se vaš prijatelj, a možda i vaše zajedničko društvo, priseti igre iz najmlađih dana

Ne treba izostaviti da ovakve igre često podrazumevaju dobru kondiciju, što u slučaju vašeg prijatelja može biti prilika da shvati da više i nije tako mlad, ali budite bar vi odrasli – preuzmite rizike!

Personalizovane majice – osmislite šaljiv slogan za svog prijatelja

Čini se da komad pamuka ne može biti neki posebno zadivljujuć poklon, a naročito ne za taj ,,prekretnički” rođendan. Međutim, sigurno nemate na umu baš sve ideje kojima se taj prostor na majici može ispuniti tako da zasmeje i uveseli vašeg najboljeg prijatelja.

Kako danas nisu retkost dizajneri koji nude ovakve proizvode, sigurno ste imali prilike da i sami vidite ili dobijete majice sa nekim interesantnim printom. Ukoliko ne želite da se opredelite za nešto što već postoji, samo pustite mašti na volju i dozvolite svojoj kreativnosti da za vašeg prijatelja dizajnira poklon.

Kao i kada je reč o fotografijama, i ovo je prilika da se prisetite nekih zajedničkih anegdota, nečega što uvek može izazvati osmeh na licu vašeg prjatelja. Pored majica, naravno, to može biti i neki drugi personalizovan predmet koji sadrži natpis.

,,Momak u izvesnim godinama”, ,,U duši maloletan” i ,,Mator za after” samo su neke od ideja na koje možete naići ukoliko se odlučite za poklon za 30. rođendan u vidu majice sa printom. Vaša mašta može to sigurno još bolje!

Vaučer turističke agencije za omiljeno putovanje vašeg prijatelja

Kako je slavljenik ipak vaš najbolji prijatelj, nije isključeno da ste dugo razmišljali čime da ga obradujete. Takođe, nije nemoguće ni da ste odlučili da se za tu priliku naročito otvorite i pošaljete prijatelja na destinaciju o kojoj dugo mašta.

Naravno, najbolje je kada znate koja tačka na karti je sledeće odredište vašeg prijatelja, ali to nije neophodno da biste ga obradovali putovanjem. Umesto toga, možete posegnuti i za odabirom nekog mesta koje, iz vašeg ličnog iskustva, svakako vredi obići

Verovatno ste dovoljno bliski sa svojim prijateljem da ga, ukoliko ipak niste u mogućnosti da zaista priuštite takav poklon, počastite jednim lažnim vaučerom za neko egzotično putovanje, a kako tu niste ograničeni novcem, izbor je, svakako, neslućen. Naravno, za ovakvu ideju potrebno je da ste za najboljeg prijatelja odabrali osobu u čijem životu je humor dobrodošla pojava.

Poželjno: poklon začinite nezaboravnom žurkom iznenađenja!

Kako trideset godina, srećom, ipak nije vreme kada nam ponestaje snage i želje za žurkama, nije na odmet da se jedna priredi povodom navršavanja tridesete. Sigurno da ni tu ne može biti suvišna vaša mašta i zajedničko iskustvo koje delite sa svojim najboljim prijateljem i želja da napravite nešto za pamćenje.

I da, ako nešto ne ispadne baš onako kako ste zamišljali, ne brinite, nakon tridesete vreme se neslućeno ubrzava – ubrzo će i četrdeseti rođendan i nova prilika da još više zabrljate!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *