zebra zavese

Zašto su zebra zavese dobar izbor za vaš dom?

Zebra zavese su najnoviji trend koji prosto morate imati u domu. Pored toga što izgledaju prelepo, zebra zavese su i veoma korisne. U ovom tekstu ćete moći da pročitate sve što treba da znate o ovom savremenom proizvodu, od dizajna do cene. 

Dizajn zebra zavesa

Zebra zavese možete naći u mnogo različitih dizajnova. Možete uzeti one potpuno jednostavne i neutralne, a možete se i igrati sa bojama i dezenima u vašem domu. Svakako možete da izaberete da u svakoj prostoriji u vašem domu bude različit dizajn koji će se najviše slagati sa enterijerom te prostorije. Tako, možete da uzmete zebra zavese tamnije nijanse za spavaće sobe gde će vam biti potreban mrak, a možete uzeti svetle zebra zavese u prostorijama koje traže puno svetla. Takođe, ako imate dete, zebra zavese njihovu sobu mogu da naprave u pravo malo carstvo sa raznim šarama, bojama i crtanim junacima koji se mogu naći na prozorima vaših mališana. Inovativni asortiman tkanina deluje kao savršena mešavina pružajući vam eleganciju, fleksibilnost i sjajan vizuelni efekat. Prozor dopunjuje vaš unutrašnji dekor, a zebra zavese su dostupne u različitim stilovima, bojama, vrstama i oblicima prozora. 

Privatnost koju dobijate uz pomoć zebra zavesa

Zebra zavese možete vrlo lako da spustite kada želite da dobijete privatnost u svojoj sobi, lako možete napraviti romantičnu atmosferu za vas i vašeg partnera. Takođe, pruža privatnost vašoj sobi što je čini odvojenom S druge strane, ako želite da vam što više svetlosti bude u sobi to možete da postignete sa podizanjem tamne tkanine kako biste ostavili prozirnu koja dopušta svetlu da probije kroz vaš dom.. Nivo postignute kontrole osvetljenja nijedan drugi prozor ne može postići.

Prednosti zebra zavesa

Mnogo je lakše postaviti roletne u vaš prozor. Takođe ih možete lako obrisati u poređenju sa drugim vrstama tkanina za pokrivanje prozora. Zebra zavese možete upravljati daljinskim upravljačem što će vam omogućiti da ih podižete i spuštate kada god to poželite sa koje god pozicije u prostoriji. Zebra zavese drže prozore izolovanim bolje od običnih zavesa ili roletni. Neke zavese imaju bolju izolaciju od drugih, a zebra zavese su jedno od boljih po tom pitanju. Takođe, sprečavaju ulazak prašine, vlage i do 99% UV zraka u prostoriju. Zebra vez se može koristiti kod kuće zbog svog savremenog izgleda, a takođe iu komercijalne svrhe zbog svoje funkcionalnosti, a pored toga ih možete odraditi po meri, tako da se uklapaju u prozor koji želite da pokrijete. Roletne su izdržljivije u poređenju sa drugim vrstama prozorskih obloga. Čvrstoća zebra zavesa čini ih idealnim za dugotrajnu upotrebu.

Cena zebra zavesa

Zebra zavese dolaze u mnogo dizajnova, oblika i mera pa tako cena zebra zavesa može lako da varira. U zavisnosti od toga šta želite da uzmete cena zebra zavesa će biti veća ili manja. Cena zebra zavesa je uglavnom oko 3500 do 5500 dinara po metru kvadratnom. To nije velika cena za zebra zavese kada pogledate gore u tekstu šta sve dobijate za nju. 

Zebra zavese su odličan izbor za svaki dom, jer se lako uklapaju sa enterijerom i stilom svakog doma. 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *